Souhra s Chorým? Když hrajeme spolu, dávám góly | SK Slavia Praha
Více

Souhra s Chorým? Když hrajeme spolu, dávám góly

Mojmír Chytil přišel po vítězství (2:0) nad Mladou Boleslaví odpovídat na dotazy novinářů. Hovořil o spolupráci s Tomášem Chorým, práci v křídelních prostorech i o prvním místě v tabulce.

Jaká je pro vás spolupráce s Tomášem Chorým?
„V reprezentaci už jsme spolu jednou hráli. Když spolu hrajeme, tak dávám góly. Takže za mě dobré. Spolupráce je za mě super. Na hřišti si vyhovíme, takže jsem moc spokojený."

Ve spolupráci s Tomášem Chorým jste se stahoval do křídelních prostorů. Byl to záměr?
„Záměr to byl. Hráli jsme v útoku ve třech a jak jsme to cítili v zápase, tak jsme hráli a přineslo to své ovoce.“

K té gólové akci. Centr Tomáše Holeše byl trochu do záklonu a musel jste se pro něj vracet. Jak to bylo těžké?
„První jsem myslel, že ten centr přijde do kapsy. Tomáš tam poslal takový bochánek a musel jsem pro to vrátit a hlavičkovat ze záklonu. Chtěl jsem dát to hlavně na bránu a padlo to tam. Jsem za to moc rád."

Jste na prvním místě v tabulce. Bavili jste se o tom v kabině?
„Téma to nebylo. Jdeme zápas od zapasu a snažíme se vyhrát každé utkání.“

V sobotu vás čeká Plzeň, lidé ten zápas hodně spojili s Tomášem Chorým. Jak to vidíte vy a je tam pro něj velká motivace vyhrát?
„My jsme se soustředili pouze na tento zápas. Boleslav má velkou kvalitu. Vůbec jsme sobotní zápas neprobírali. Až zítra bude den, kdy se k tomu dostaneme a začneme myslet na utkání proti Plzni."


Aktuálně

Slávistky odcestovaly na Ligu mistryň

18. 9. 2024
Fotbalistky Slavie odcestovaly do Turecka, kde je čeká třetí pokus o postup do skupinové fáze Ligy mistryň proti tureckému Galatasaray. Úvodní utkání se odehraje ve čtvrtek 19. září od 20:00.

Lístky na derby jsou aktuálně vyprodané

18. 9. 2024
Vstupenky na 312. derby jsou aktuálně vyprodány. V prodeji budou už pouze místa případně uvolněná majiteli permanentních vstupenek.

Skvělý pohyb i synergie. Lingr se chytí rychle

17. 9. 2024
Jindřich Trpišovský po výhře 2:0 v Mladé Boleslavi hovořil s novináři o předvedené hře, spolupráci Mojmíra Chytila s Tomášem Chorým, výkonu Malicka Dioufa nebo návratu Ondřeje Lingra.

Další články