Chaloupek je zpět a PREVIEW před Teplicemi | SK Slavia Praha
Více

Chaloupek je zpět a PREVIEW před Teplicemi

Před kameru #SlaviaTV zamířil před sobotním utkáním s Teplicemi obránce Štěpán Chaloupek. Jaký je jeho zdravotní stav a čím bude soupeř hrozit?

Chaloupek, bývalý teplický kapitán a nejlepší hráč Severočechů za uplynulou sezonu, se zranil na herním soustředění v Kollerschlagu, z přípravných duelů stihl Slask, Rapid a Podbrezovou.

„Na posledním tréninku na soustředění, těsně před zápasem s Žilinou, jsem se otočil za dlouhým balonem a píchlo mě v zadním stehenním svalu. Zjistila se sedmicentimetrová trhlina. Teď už jsem se zapojil do plného tréninku, jsem rád, že jsem zpátky, bylo to dlouhé,“ těší nováčka Štěpána Chaloupka.

Teplicím se vstup do sezony nepodařil, na první body dosáhly až na čtvrtý pokus, ve 4. kole porazily Liberec a v tabulce jim patří 13. místo. „Zápasy Teplic jsem sledoval, takže vím, že výsledky úplně neodpovídají předvedené hře. Kluci si zasloužili víc bodů,“ bilancuje jednadvacetiletý stoper.

A na jaké individuality si budou muset dát sešívaní v sobotu odpoledne dát pozor? „Určitě bych vyzvedl Dana Trubače, všechno středem jde přes něj, dokáže vyslal nebezpečnou přihrávku nebo vystřelit. V obraně je tam hodně nebezpečný hlavně při útočných standardkách Nemanja Mićević. V útoku docela chytil formu Abdallah Gning, je mrštný a umí si najít balon ve vápně,“ oceňuje své bývalé spoluhráče Chaloupek.

Celé PREVIEW se Štěpánem Chaloupkem sledujte na #SlaviaTV.

Aktuálně

Slávistky odcestovaly na Ligu mistryň

18. 9. 2024
Fotbalistky Slavie odcestovaly do Turecka, kde je čeká třetí pokus o postup do skupinové fáze Ligy mistryň proti tureckému Galatasaray. Úvodní utkání se odehraje ve čtvrtek 19. září od 20:00.

Lístky na derby jsou aktuálně vyprodané

18. 9. 2024
Vstupenky na 312. derby jsou aktuálně vyprodány. V prodeji budou už pouze místa případně uvolněná majiteli permanentních vstupenek.

Skvělý pohyb i synergie. Lingr se chytí rychle

17. 9. 2024
Jindřich Trpišovský po výhře 2:0 v Mladé Boleslavi hovořil s novináři o předvedené hře, spolupráci Mojmíra Chytila s Tomášem Chorým, výkonu Malicka Dioufa nebo návratu Ondřeje Lingra.

Další články