ONLINE: Od 20:00 doma proti Olomouci | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 20:00 doma proti Olomouci

Po výhře v úvodním zápase 3. předkola Ligy mistrů hrají slávisté v lize doma proti Sigmě Olomouc. Poprvé v sezoně nastupují od úvodního hvizdu Václav Jurečka a Michal Tomič.

Oproti čtvrtečnímu zápasu udělali trenéři hned sedm změn. Poprvé v nové sezoně se od první minuty představí Michal Tomič a Václav Jurečka. Do sestavy se vrací i Jan Bořil a Tomáš Holeš. Na krajích úřadují Matěj Jurásek a David Douděra. Daniel Fila v útoku hraje svůj stý ligový zápas.

Zdravotní indispozice nepustí do hry Jindřicha Staňka, Ondřeje Zmrzlého, Štěpána Chaloupka, Petra Ševčíka a Tomáše Vlčka.

SESTAVA: Kinský – Tomič, Holeš, Ogbu, Bořil – Douděra, Zafeiris, Oscar, Jurásek – Jurečka – Fila

LAVIČKA: Mandous – Zima, Masopust, Chytil, Diouf, Provod, Bužek, Vorlický, Chorý, Schranz, Prebsl

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To naladíte v aplikaci Slavia i skrze aplikaci CZ Radio.

Aktuálně

PREVIEW před Boleslaví: Lingr a Michez připraveni

16. 9. 2024
Slávisty čeká v úterý od 19:30 v Mladé Boleslavi dohrávka 6. kola Chance Ligy. O utkání promluvil asistent Milan Kerbr.

B-tým se Zlínem v úterý od 17:30

16. 9. 2024
Slávistický B-tým čeká dohrávka odloženého kola druhé ligy proti Zlínu. Sešívaní se proti ševcům představí v úterý 17. září od 17:30.

Lístky na derby v předprodeji od 17. 9.

16. 9. 2024
Vstupenky na 312. derby budou nejdříve v předprodeji pro majitele platinových permanentních vstupenek, v dalších fázích prodeje, pokud bude volná kapacita, si je budou moci zakoupit i ostatní permanentkáři a členové Odboru přátel a Fanklubu. Naposledy bude spuštěn volný prodej v případě, že nebude vyprodáno.

Další články