MATCHDAY Olomouc. Nejsem žádná superstar | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY Olomouc. Nejsem žádná superstar

17 724 fanoušků zřelo sobotní dvoubrankové vítězství nad Sigmou Olomouc přímo z tribun, pro ty další je tu nový MATCHDAY. Slávisti, užijte si ho!

Těšit se můžete na proměněnou penaltu Václava Jurečky, stejně tak na slalom Malicka Dioufa. Oba společně zrežírovali vítězství 2:0, oba zavítali před kamery MATCHDAY, aby se podělili o své dojmy z vítězného duelu.

Uslyšíte i Michala Tomiče, který nastoupil v letošní sezoně poprvé v základní sestavě, stejně tak po utkání Zdeňka Houšteckého. Asistent hlavního trenéra smekl před výkonem obou noviců v zahajující jedenáctce.

Také uvidíte setkání Stanislava Tecla s mladým fanouškem, který v dojemném videu oplakal oznámení, že jeho hráčská kariéra je u konce. Zříte i rekordmana Lukáše Masopusta a předání pamětního obrazu za 56 evropských utkání do jeho rukou.

Slávisti, díky moc za přízeň. At se nový MATCHDAY líbí.


Aktuálně

Slávistky odcestovaly na Ligu mistryň

18. 9. 2024
Fotbalistky Slavie odcestovaly do Turecka, kde je čeká třetí pokus o postup do skupinové fáze Ligy mistryň proti tureckému Galatasaray. Úvodní utkání se odehraje ve čtvrtek 19. září od 20:00.

Lístky na derby jsou aktuálně vyprodané

18. 9. 2024
Vstupenky na 312. derby jsou aktuálně vyprodány. V prodeji budou už pouze místa případně uvolněná majiteli permanentních vstupenek.

Skvělý pohyb i synergie. Lingr se chytí rychle

17. 9. 2024
Jindřich Trpišovský po výhře 2:0 v Mladé Boleslavi hovořil s novináři o předvedené hře, spolupráci Mojmíra Chytila s Tomášem Chorým, výkonu Malicka Dioufa nebo návratu Ondřeje Lingra.

Další články