B-tým se Zlínem v úterý od 17:30 | SK Slavia Praha
Více

B-tým se Zlínem v úterý od 17:30

Slávistický B-tým čeká dohrávka odloženého kola druhé ligy proti Zlínu. Sešívaní se proti ševcům představí v úterý 17. září od 17:30.

B-tým sešívaných čeká odložené 7. kolo Chance Národní Ligy proti Zlínu. Utkání nebylo v původním termínu 23. srpna odehráno z důvodu hromadného onemocnění v týmu Slavie.

Po hromadně odloženém 9. kole druhé ligy, kdy se měli sešívaní představit ve Vlašimi, nyní čeká svěřence trenéra Davida Střihavky první utkání od 1. září.

Slávisté do utkání půjdou ze sedmého místa v tabulce se ziskem deseti bodů.

Úterní soupeř ze Zlína je s šesti výhrami a pouze jednou remízou na prvním místě Chance Národní Ligy se ziskem devatenácti bodů. Zlín naposledy 1. září sehrál utkání se Zbrojovkou Brno, které zvítězil 2:1.

Utkání 7. kola Chance Národní Ligy mezi Zlínem a rezervou Slavie se odehraje v úterý 17. září od 17:30 na Letné ve Zlíne. Přímým přenosem ho odvysílá chnliga.tv.

Vstupenky na utkání jsou k dispozici od 120 Kč a jsou v prodeji on-line.

Aktuálně

Slávistky odcestovaly na Ligu mistryň

18. 9. 2024
Fotbalistky Slavie odcestovaly do Turecka, kde je čeká třetí pokus o postup do skupinové fáze Ligy mistryň proti tureckému Galatasaray. Úvodní utkání se odehraje ve čtvrtek 19. září od 20:00.

Lístky na derby jsou aktuálně vyprodané

18. 9. 2024
Vstupenky na 312. derby jsou aktuálně vyprodány. V prodeji budou už pouze místa případně uvolněná majiteli permanentních vstupenek.

Skvělý pohyb i synergie. Lingr se chytí rychle

17. 9. 2024
Jindřich Trpišovský po výhře 2:0 v Mladé Boleslavi hovořil s novináři o předvedené hře, spolupráci Mojmíra Chytila s Tomášem Chorým, výkonu Malicka Dioufa nebo návratu Ondřeje Lingra.

Další články