Přípravný duel s Podbrezovou na Slavia TV | SK Slavia Praha
Více

Přípravný duel s Podbrezovou na Slavia TV

Přímý přenos úterního přípravného duelu s FK Železiarne Podbrezová, který proběhne v Rohrbachu od 17:00, odvysílá zdarma Slavia TV.

Sešívaní v rámci přípravy remizovali s Pardubicemi 1:1, porazili polského vicemistra Śląsk Wrocław 2:0 a v sobotu triumfovali nad Rapidem Vídeň (3:0).

Čtvrtý přípravný duel s Podbrezovou, šestým celkem uplynulého ročníku nejvyšší slovenské soutěže, proběhne v úterý 9. července v Rohrbachu (Hopfengasse 17, 4150) od 17:00.

Zápasové studio začne v dějišti utkání v 16:40. Diváci se mohou těšit na živé rozhovory s hráči a členy realizačního týmu před startem zápasu i po jeho konci. O poločasové přestávce uvidí v exkluzivní premiéře rozhovor s Tomášem Vlčkem, navrátilcem z ME.

Podbrezová skončila v Niké lize v uplynulém ročníku šestá, v přípravě na novou sezonu odehrála už pět utkání s bilancí tří vítězství, jedné porážky a jedné remízy. Naposledy 6. července porazila Zbrojovku Brno 5:2. Na lavičce zkraje července skončil na vlastní žádost po třech vydařených sezonách český trenér Roman Skuhravý.

Pokud se chystáte na přípravný zápas vyrazit přímo do Rohrbachu, platí následující ceník vstupného. Dospělí starší 18 let zaplatí za vstupenku 13 EUR, mládež od 15 do 17 let, studenti a penzisté zaplatí 10 EUR. Pro děti od 6 do 14 let stojí vstupenka 7 EUR, do šesti let mají děti vstup zdarma. Lístky lze koupit pouze na místě.

Aktuálně

MATCHDAY Ajax. Chtěli jsme víc

6. 10. 2024
Prožijte prostřednictvím kamer MATCHDAY ještě jednou pohárový čtvrtek, v rámci kterého dorazil do Edenu nejúspěšnější nizozemský klub Ajax Amsterdam.

První derby sezony skončilo porážkou

5. 10. 2024
Slávistky nezvládly úvodní derby sezony a na Proseku prohrály 1:5. Jediný gól Slavie vstřelila Klára Cvrčková.

Jasná výhra U17 nad Duklou, čtyři góly střelce Potměšila

4. 10. 2024
Od úvodního hvizdu si šli mladší dorostenci za vítězstvím a vedli už od 4. minuty. Ve druhém poločase udělali slávisté z utkání jednoznačnou záležitost a porazili Duklu vysoko 9:1. Čtyřikrát se trefil Petr Potměšil, dvakrát Tomáš Brázda i Jakub Šmiga a jednou Tomáš Ferenc

Další články