MATCHDAY Ajax. Chtěli jsme víc | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY Ajax. Chtěli jsme víc

Prožijte prostřednictvím kamer MATCHDAY ještě jednou pohárový čtvrtek, v rámci kterého dorazil do Edenu nejúspěšnější nizozemský klub Ajax Amsterdam.

Duel s šestatřicetinásobným mistrem Nizozemska skončil smírem 1:1, o dělbě bodů rozhodl hlavičkující Tomáš Chorý. Ve velké tabulce Evropské ligy patří výběru Jindřicha Trpišovského po dvou duelech deváté místo.

Co v novém MATCHDAY uvidíte? Vezmeme vás o poločase do kabiny, kde se rodilo čtyřnásobné střídání, které sehrálo klíčovou roli při vyrovnání. Co svým svěřencům Jindřich Trpišovský vyčítal a co žádal? Dozvíte se.

Uvidíte choreografii a kartoniádu Tribuny Sever, o dojmy ze zápasu se podělí Simion Michez, který debutoval v základní sestavě Slavie. Promluví také David Douděra a Ondřej Lingr, jemuž skončila vítězná série v duelech proti Ajaxu. A respondovali jsme také Ondřeje Zmrzlého, který smolným zákrokem zavinil pokutový kop v 18. minutě, po kterém sešívaní museli dohánět ztrátu.

Ať se nový MATCHDAY líbí, slávisti. Těšíme se na vás v neděli na 312. derby.

Aktuálně

První derby sezony skončilo porážkou

5. 10. 2024
Slávistky nezvládly úvodní derby sezony a na Proseku prohrály 1:5. Jediný gól Slavie vstřelila Klára Cvrčková.

Jasná výhra U17 nad Duklou, čtyři góly střelce Potměšila

4. 10. 2024
Od úvodního hvizdu si šli mladší dorostenci za vítězstvím a vedli už od 4. minuty. Ve druhém poločase udělali slávisté z utkání jednoznačnou záležitost a porazili Duklu vysoko 9:1. Čtyřikrát se trefil Petr Potměšil, dvakrát Tomáš Brázda i Jakub Šmiga a jednou Tomáš Ferenc

U19 dotáhla ztrátu a remizovala s Duklou Praha

4. 10. 2024
Malé pražské derby se pro sešívané nevyvíjelo dobře a prohrávali od dvě branky. Zlepšený výkon ve druhém poločase potvrdili gólově Dan Kohout a Josef Kolářík. Slávisté remizovali s Duklou 2:2 i díky skvělým zákrokům brankáře Jovanoskiho.

Další články