PREVIEW před Bohemians s Conradem Wallemem | SK Slavia Praha
Více

PREVIEW před Bohemians s Conradem Wallemem

V PREVIEW před Bohemians byl zpovídán Conrad Wallem. Pro #SlaviaTV předestřel plán pro nedělní vršovické derby a probrali jsme i jeho návrat do základní sestavy proti Ludogorci.

Bohemians tři ligová kola čekají na výhru, v tabulce jsou dvanáctí se ziskem devíti bodů. Nejproduktivnějším hráčem Klokanů je třígólový Júsuf Hilál, bývalý útočník Slavie navíc přidal jednu asistenci.

„Plán na neděli je vyhrát, jak jinak. Natáhnout naši vítěznou sérii. Získat tři body je ta nejdůležitější věc. Bude to těžký zápas, derby. Navíc na trošku specifickém stadionu. Je menší, má menší kabiny, atmosféra bude jiná. Je to něco, na co musíme být připraveni. Bude to těžké, oni na nás budou připraveni, nehráli zápas v týdnu. Potřebujeme dobít baterky a připravit se na nedělní souboj," říká Conrad Wallem, který se při vítězném startu ligové fáze Evropské ligy proti Ludogorci (2:O) vrátil do základní sestavy poprvé od 21. dubna

„Cítil jsem úlevu, bylo super zase hrát. Opravdu hodně mi to chybělo. Scházelo mi hraní před našimi fanoušky, stejně tak mi chyběli spoluhráči. Bylo to několik těžkých měsíců, to není žádné tajemství. Ale teď jsem šťastný, že můžu pokračovat, sbírat minuty, zahajovat zápasy. A dělat, co umím. Jsem velmi šťastný, že jsem zpátky a můžu pomáhat týmu tak, jak nejlépe umím."

Vršovické derby proti Bohemians začíná v neděli v 18:30, přímý přenos nabídne O2 TV Sport.

Slávisti, držte nám palce!

Aktuálně

U17 podlehla na Xaverově Dynamu České Budějovice

28. 9. 2024
Tým U17 i v oslabení srdnatě dotahoval dvougólové manko z prvního poločasu. Gól Petra Potměšila z pokutového kopu ale nestačil. Všechny body si z Xaverova odváží Dynamo.

Vítězství U19 nad Českými Budějovicemi, rozhodl Palivec

28. 9. 2024
Slávistům se podařilo zakončit anglický týden vítězně. Napínavé utkání s Českými Budějovicemi rozhodly skvělé zákroky brankáře Jovanoskiho a gól o který se postaral Jáchym Palivec.

B-tým v neděli proti Jihlavě

27. 9. 2024
Slávistický B-tým v neděli na domácí půdě vyzve Jihlavu. V 11. kole druhé ligy do Radotína zavítá bývalý trenér sešívané rezervy Marek Jarolím. Utkání je na programu od 10:15 a přímým přenosem ho odvysílá chnliga.tv.

Další články