B-tým v neděli proti Jihlavě | SK Slavia Praha
Více

B-tým v neděli proti Jihlavě

Slávistický B-tým v neděli na domácí půdě vyzve Jihlavu. V 11. kole druhé ligy do Radotína zavítá bývalý trenér sešívané rezervy Marek Jarolím. Utkání je na programu od 10:15 a přímým přenosem ho odvysílá chnliga.tv.

V neděli 29. září v rámci 11. kola Chance Národní Ligy vyzve slávistický B-tým od 10:15 v Radotíně Jihlavu. Sešívaní odehrají druhé utkání po sobě na domácí půdě.

V minulém týdnu svěřenci trenéra Davida Střihavky remizovali s Viktorií Žižkov 2:2, kdy šli nejprve z penalty, kterou proměnil Štěpán Beran do vedení. Ve druhém poločase však museli dotahovat a v 85. minutě na konečných 2:2 srovnával Milan Škoda.

Sešívaní si tak udrželi sedmou příčku v tabulce s celkovým ziskem jedenácti bodů. V neděli bude sešívaným z důvodu karetního trestu Eric Hunal, který nasbíral čtyři žluté karty a chybět bude také Mikuláš Konečný, který proti Žižkovu obdržel červenou kartu.

Jak utkání probíhalo si můžete připomenout v sestřihu.


V neděli do Radotína přijede Jihlava s hlavním trenérem Markem Jarolímem. Který se tak poprvé postaví proti B-týmu Slavie od svého odchodu. Spolu s ním jako asistent vede tým z Vysočiny Pavel Němec, který působil v mládežnické akademii jako hlavní trenér U15 ještě na začátku této sezony.

Jihlava má za však za sebou nepovedený vstup do sezony. Z devíti utkání má na svém kontě pouze sedm bodů. Jednu výhru a čtyři remízy. V posledním utkání Jihlava remizovala s Vlašimí 2:2.

Utkání nabídne v přímém přenosu chnliga.tv.

Vstupenky na utkání bude možné zakoupit na pokladnách v Radotíně za jednotnou cenu 100 Kč, nebo je získat zdarma při ukázaní platné permanentky do Edenu. Děti do 14 let si musí svou vstupenku zdarma rovněž vyzvednout. Platba 100 Kč za vstupenku je možná pouze v hotovosti.

V Radotíně není možné parkování v blízkosti stadionu, proto prosíme zvažte svou cestu na utkání pomocí MHD. Vhodné a rychlé spojení nabízí cesta vlakem, linka S7 jezdí o víkendech z Hlavního nádraží v Praze každou půl hodinu (odjezdy v X:15 a X:45). Cestou zastaví linka S7 na vlakovém nádraží na Smíchově a následně na zastávce ve Velké Chuchli. Cesta z nově zrekonstruovaného nádraží v Radotíně na stadion je poté dlouhá přibližně 800 metrů. Každou půlhodinu pak jezdí ze Smíchovského nádraží také autobusová linka 244. Ze zastávky Otínská na stadion ujdete přibližně 400 metrů. Využít lze také cestu na kole, pro které jsou u vstupu připraveny stojany.

Slávisti, přijďte podpořit sešívaný B-tým!

Aktuálně

Ženy čeká v neděli souboj se Slováckem

27. 9. 2024
Po boji v Lize mistryň se slávistky vrací k domácí soutěži, kde na svém hřišti v Horních Měcholupech přivítají tým Slovácka, aktuálně třetí celek ligové tabulky. Zápas začíná ve 14:00 a přímý přenos bude k vidění na stanici ČT Sport Plus.

Dorostenci vyzvou v sobotu na Xaverově České Budějovice

27. 9. 2024
Anglický týden zakončí kategorie U19 a U17 dalším domácím utkáním na Xaverově. Mládežníci tak mohou rychle odčinit středeční výsledkově nevydařená utkání s Plzní. U19 vykopne zápas v 11:00, U17 hned poté ve 13:15.

Vstupenky do Bilbaa v prodeji od 2. 10.

27. 9. 2024
Třetí zápas ligové fáze Evropské ligy mezi Atleticem Bilbao a Slavií se bude hrát v Bilbau 24. října od 21:00. V článku si přečtěte důležité informace k výjezdu.

Další články