MATCHDAY Pardubice. Touha tu být s vámi | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY Pardubice. Touha tu být s vámi

Sledujte nový díl MATCHDAY z nedělní výhry proti Pardubicím (2:0). Provede vás Simion Michez, nové posile sešívaných jsme byli celé utkání v patách.

Těšit se můžete na rozhovor s 22letým wingbackem, který den po zápase podepsal se Slavií čtyřletou smlouvu. Jak si užil atmosféru Fortuna Areny, kam dorazilo 17 983 fanoušků, a co říkal na výkon nových spoluhráčů?

Dozvíte se.

Uvidíte také unikátní dronové záběry, gól Malicka Dioufa a premiérový ligový zásah Tomáše Chorého v červenobílém dresu. Oba střelce jsme zpovídali bezprostředně po závěrečném hvizdu.

Promluví také Lukáš Provod, kterého mrzelo vyloučení Filipa Prebsla, vzal jej na sebe. Také Antonín Kinský, který v šestém ligovém zápase letošní sezony udržel páté čisté konto.

Navštívíme fanzónu a vezmeme vás do kabiny, kde po se konci posledního duelu gratulovalo Stanislavu Teclovi k narozeninám.

Ať se nový MATCHDAY líbí, slávisti.

Aktuálně

PREVIEW před Boleslaví: Lingr a Michez připraveni

16. 9. 2024
Slávisty čeká v úterý od 19:30 v Mladé Boleslavi dohrávka 6. kola Chance Ligy. O utkání promluvil asistent Milan Kerbr.

B-tým se Zlínem v úterý od 17:30

16. 9. 2024
Slávistický B-tým čeká dohrávka odloženého kola druhé ligy proti Zlínu. Sešívaní se proti ševcům představí v úterý 17. září od 17:30.

Lístky na derby v předprodeji od 17. 9.

16. 9. 2024
Vstupenky na 312. derby budou nejdříve v předprodeji pro majitele platinových permanentních vstupenek, v dalších fázích prodeje, pokud bude volná kapacita, si je budou moci zakoupit i ostatní permanentkáři a členové Odboru přátel a Fanklubu. Naposledy bude spuštěn volný prodej v případě, že nebude vyprodáno.

Další články