ONLINE: Od 17:00 doma proti Pardubicím | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 17:00 doma proti Pardubicím

Slávisté hrají v 7. kole od 17:00 doma proti Pardubicím. Jakou sestavu zvolil trenérský štáb před reprezentační přestávkou?

Základní jedenáctka doznala oproti utkání s Lille dvou změn. Tomáše Holeše nahradí v obranné trojici Filip Prebsl. Útok bude podporovat Matěj Jurásek.

Kvůli zdravotním potížím nenastoupí Daniel Fila, Jindřich Staněk, Lukáš Masopust a Tomášové Holeš s Vlčkem. Václav Jurečka je stále nemocný.

SESTAVA: Kinský – Prebsl, Ogbu, Bořil – Douděra, Zafeiris, Oscar, Diouf – Jurásek, Provod – Chorý

LAVIČKA: Mandous – Chaloupek, Zima, Chytil, Bužek, Vorlický, Ševčík, Schranz, Zmrzlý


TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To naladíte v aplikaci Slavia i skrze aplikaci CZ Radio.

Aktuálně

Slávistky odcestovaly na Ligu mistryň

18. 9. 2024
Fotbalistky Slavie odcestovaly do Turecka, kde je čeká třetí pokus o postup do skupinové fáze Ligy mistryň proti tureckému Galatasaray. Úvodní utkání se odehraje ve čtvrtek 19. září od 20:00.

Lístky na derby jsou aktuálně vyprodané

18. 9. 2024
Vstupenky na 312. derby jsou aktuálně vyprodány. V prodeji budou už pouze místa případně uvolněná majiteli permanentních vstupenek.

Skvělý pohyb i synergie. Lingr se chytí rychle

17. 9. 2024
Jindřich Trpišovský po výhře 2:0 v Mladé Boleslavi hovořil s novináři o předvedené hře, spolupráci Mojmíra Chytila s Tomášem Chorým, výkonu Malicka Dioufa nebo návratu Ondřeje Lingra.

Další články