Balíčky na ligovou fázi Evropské ligy vyprodány | SK Slavia Praha
Více

Balíčky na ligovou fázi Evropské ligy vyprodány

Vstupenky v balíčku bylo možné pořídit od 4. září. V první fázi si mohli zakoupit balíček permanentkáři na své sedadlo, ve 2. fázi platinoví permanentkáři ze sezony 23/24 přikoupit jeden balíček. Zbytek kapacity určené pro prodej balíčků se vyprodal během 3, fáze předprodeje a volný prodej balíčků nebude zahájen.

V rámci ligové fáze Evropské ligy UEFA se doma ve Fortuna Areně postupně utkáme 3. října s AFC Ajax, 28. listopadu s Fenerbahçe SK, 12. prosince s RSC Anderlecht a 30. ledna s Malmö FF.

Fanouškům, kteří plánují podpořit Slavii v Evropské lize na každém utkání, nabízíme zvýhodněný balíček všech čtyř vstupenek v rámci jednoho nákupu. Nejdříve si ho budou moci koupit majitelé permanentních vstupenek na své místo s 20% slevou oproti celkové ceně všech čtyř vstupenek. V další fázi prodeje si budou moci přikoupit 1 balíček platinoví permanentkáři s 10% slevou oproti celkové hodnotě vstupenek a následně (v případě dostupné kapacity) se stejnou 10% slevou členové Odboru přátel, Fanklubu a také současní permanentkáři. Volný prodej balíčků nebude zahájen, jelikož nezbyla žádná volná kapacita po ukončení 3. fáze.

Zápasy ligové fáze Evropské ligy nejsou zahrnuty v permanentní vstupence a tím pádem se z nich nelze jakkoliv odhlašovat. Pokud nebudete moci na nějaký zápas jít, je možnost darovat vstupenku skrze aplikaci nebo přeposlat PDF vstupenku z emailu na email. Doplatek ze zlevněné vstupenky na dospělou v rámci balíčku i jednotlivých lístků bude možný vždy během otevírací doby pokladen před konkrétním zápasem. Při nákupu balíčků a lístků můžete přispět na Nadační fond Slavie.

Uplatnění slev

Na balíčky lze uplatnit další slevy.

V balíčku se prodávají i vstupenky do Sektoru Rodiče a děti, ale pouze pro majitele permanentních vstupenek do těchto sektorů v 1. fázi předprodeje. Pokud nevlastníte permanentku, je možnost koupit si rodinnou vstupenku na jednotlivá utkání po zahájení konkrétní fáze prodeje na dané utkání, a to na pokladnách stadionu či přes email vstupenky@slavia.cz.

Prodej vstupenek na jednotlivé zápasy

Pokud permanentkář nezakoupil balíček na své místo, bude moci využít rezervace na své místo v rámci jednotlivých utkání. V další fázi prodeje si budou moci platinoví permanentkáři přikoupit až 1-2 lístky dle konkrétního utkání do vyprodání kapacity a následně (v případě dostupné kapacity) budou moci přikoupit vstupenku permanentkáři a členové Odboru přátel a Fanklubu. Pokud zbydou vstupenky do volného prodeje, tak v něm bude možnost koupit maximálně 2-4 lístky na osobu dle konkrétního utkání. Prodej lístků na jednotlivé zápasy začne s největší pravděpodobností zhruba 3 týdny před konkrétním utkáním a konkrétní pravidla prodeje vč. ceníku naleznete v článku ke konkrétnímu zápasu. Prodej vstupenek na jednotlivá utkání už nebude doprovázen zvýhodněnou cenou tak jako u balíčků.

Harmonogram prodeje balíčků:

  • od středy 4. 9. 14:00 (aplikace SLAVIA a web Ticketportalu) do neděle 8. 9. 20:00 předprodej pro majitele permanentních vstupenek. Každý permanentkář si může koupit jeden balíček na místo své permanentní vstupenky. Online prodej probíhá v aplikaci SLAVIA v sekci Vstupenky - Rezervace - Zápasy nebo pod uživatelským účtem na Ticketportalu - Můj účet - Permanentky / VIP / klubové karty - předkupní právo. Majitelé permanentní vstupenky mají automaticky nastavenou 20% slevu na balíček z celkové hodnoty vstupenek na jednotlivá utkání ligové fáze EL a mohou zároveň uplatnit další slevy po vložení balíčku do nákupního košíku a vybrání patřičné slevy. Slevu na studenta lze uplatnit online pouze s platnou kartou ISIC. Permanentkáři mají své místo rezervováno po celou dobu 1. fáze prodeje, nicméně nedoporučujeme nechávat nákup na poslední chvíli.
  • od pondělí 9. 9. 14:00 (aplikace SLAVIA) a 16:00 (web Ticketportalu) do úterý 10. 9. 12:00 předprodej pro majitele platinové permanentní vstupenky, kteří si mohou koupit jeden balíček na volná místa do případného vyprodání kapacity. Prodej probíhá online v aplikaci SLAVIA v sekci „Vstupenky - Prodej – Zápasy“ a pro přihlášení do prodeje je třeba použít speciální kód, který najdete pouze v aplikaci v sekci Speciální nabídky. Kód bude v aplikaci dostupný nejpozději den před spuštěním prodeje. Pokud se vám kód nezobrazí, zažádejte o něj přes Zpětnou vazbu, kterou najdete v hlavním menu aplikace SLAVIA.
  • od úterý 10. 9. 14:00 (aplikace SLAVIA) a 16:00 (web Ticketportalu) do středy 11. 9. 12:00 předprodej pro členy Odboru přátel, Fanklubu a permanentkáře. Každý si může koupit jeden balíček do vyčerpání kapacity lístků. Prodej probíhá pouze online, permanentkáři si mohou koupit balíček pod svým uživatelským účtem na Ticketportalu anebo ho naleznou v aplikaci v sekci „Vstupenky-Prodej-Zápasy“ (jedná se o prodej, který je zbarvený světle hnědou barvou a má lištu „Přednostní prodej pro permanentkáře“). Přednostní prodej, který se nachází nad prodejem pro permanentkáře, je určen pouze pro členy OP/FK. Členové Odboru přátel a Fanklubu si mohou pořídit balíček i přes událost na webu Ticketportalu po zadání kódu Ticketportal, který naleznou po přihlášení k členskému účtu Portalu Slavia.
  • od středy 11. 9. 14:00 (aplikace SLAVIA) a 16:00 (web Ticketportalu) do čtvrtka 12. 9. 12:00 nebude spuštěn volný prodej z důvodu vyprodání kapacity.

Ceník balíčků:

Uvedené ceny balíčků již zohledňují 20% zvýhodnění pro permanentkáře a 10% pro ostatní fáze prodeje.

Aktuálně

B-tým se Zlínem v úterý od 17:30

16. 9. 2024
Slávistický B-tým čeká dohrávka odloženého kola druhé ligy proti Zlínu. Sešívaní se proti ševcům představí v úterý 17. září od 17:30.

Slavia a Červený kříž pomůžou obětem povodní

15. 9. 2024
Slavia prostřednictvím svého Nadačního fondu vyhlašuje sbírku na pomoc s následky víkendových povodní ve prospěch Českého červeného kříže.

Třetí vítězství v řadě pro U17. Slávisté přehráli Brno

14. 9. 2024
Po reprezentačních povinnostech se slávisté vrátili vítězně do ligové soutěže. V prvním poločase se gólově prosadili střelci Petr Potměšil a dvakrát Matouš Srb. Sešívaní po přestávce udrželi svůj náskok, vyhráli v Edenu 3:1 a vévodí lize mladších dorostenců.

Další články