Slavia a Červený kříž pomůžou obětem povodní | SK Slavia Praha
Více

Slavia a Červený kříž pomůžou obětem povodní

Slavia prostřednictvím svého Nadačního fondu vyhlašuje sbírku na pomoc s následky víkendových povodní ve prospěch Českého červeného kříže.

Českou republiku o víkendu zasáhly extrémní přívalové deště, Moravskoslezský a Olomoucký kraj vyhlásily stav nebezpečí, evakuovány byly kvůli povodním tisíce lidí. Současná situace na vodních tocích dále znamená ohrožení pro velké množství obyvatel.

Slavia se připojuje k humanitární pomoci organizovanou Českým červeným křížem, který obětem povodní poskytuje pomoc při nouzovém ubytování, psychosociální podporu, základní zdravotnickou pomoc i další humanitární pomoc.

Budeme vděční, pokud aktivity a pomoc ČČK podpoříte i vy!

Veřejná finanční sbírka na pomoc Červeného kříže při zářijových povodních: číslo účtu: 333999/2700, variabilní symbol 2404.

Pomocí můžete rovněž přímo přes Nadační fond Slavie na účet 123-9937850267/0100 s variabilním symbolem 202409.

NF Slavie v neděli odeslal na účet ČČK milion korun.

Děkujeme všem, kteří pomohou, stávající situace jim není lhostejná. Dávejte na sebe pozor!

Aktuálně

Slávistky odcestovaly na Ligu mistryň

18. 9. 2024
Fotbalistky Slavie odcestovaly do Turecka, kde je čeká třetí pokus o postup do skupinové fáze Ligy mistryň proti tureckému Galatasaray. Úvodní utkání se odehraje ve čtvrtek 19. září od 20:00.

Lístky na derby jsou aktuálně vyprodané

18. 9. 2024
Vstupenky na 312. derby jsou aktuálně vyprodány. V prodeji budou už pouze místa případně uvolněná majiteli permanentních vstupenek.

Skvělý pohyb i synergie. Lingr se chytí rychle

17. 9. 2024
Jindřich Trpišovský po výhře 2:0 v Mladé Boleslavi hovořil s novináři o předvedené hře, spolupráci Mojmíra Chytila s Tomášem Chorým, výkonu Malicka Dioufa nebo návratu Ondřeje Lingra.

Další články