MATCHDAY Lille. Deset z deseti a husí kůže | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY Lille. Deset z deseti a husí kůže

Kamery MATCHDAY snímaly oba duely play off o Ligu mistrů proti Lille (0:2, 2:1). Jak to ve Valenciennes a v Edenu vypadalo?

Ve Francii vás vezmeme na dopolední rozcvičení, stejně tak na taktický video mítink pár hodin před výkopem zápasu. Společně s fanoušky budete pochodovat na stadion, hustému lijáku navzdory. Uvidíte útroby Stade du Hainaut, uslyšíte znělku Ligy mistrů, zříte řadu unikátních záběrů ze hry z pohledu kamer MATCHDAY včetně obou neuznaných branek.

A pak se přesuneme do Edenu. Pardon, spíše inferna... Znovu zříte neuvěřitelnou atmosféru, kterou v domově Slavie vytvořila Tribuna Sever a celkem 18 848 fanoušků. Zaradujete se po trefách Christose Zafeirise s Ivanem Schranzem, spolu s Malickem Dioufem a Lukášem Provodem padnete na trávník po závěrečné šanci Matěje Juráska. Prodloužení bylo tak blízko! A zrak se vám zkalí, když uvidíte Zdeňka Houšteckého utěšujícího autora krásného prvního gólu zápasu...

Vezmeme vás také do kabiny o poločasové přestávce, kde měl Jindřich Trpišovský emotivní proslov. Své svěřence víc než chválil, měl proč.

A natočili jsme pro vás i exkluzivní pozápasový rozhovor s Davidem Douděrou.

Slávisti, děkujeme za přízeň. Těšíme se na vás v neděli.

Aktuálně

Skvělý pohyb i synergie. Lingr se chytí rychle

17. 9. 2024
Jindřich Trpišovský po výhře 2:0 v Mladé Boleslavi hovořil s novináři o předvedené hře, spolupráci Mojmíra Chytila s Tomášem Chorým, výkonu Malicka Dioufa nebo návratu Ondřeje Lingra.

Souhra s Chorým? Když hrajeme spolu, dávám góly

17. 9. 2024
Mojmír Chytil přišel po vítězství (2:0) nad Mladou Boleslaví odpovídat na dotazy novinářů. Hovořil o spolupráci s Tomášem Chorým, práci v křídelních prostorech i o prvním místě v tabulce.

Nejradši bych hrál pořád. Na obraně pečlivě pracujeme

17. 9. 2024
Igoh Ogbu v letošní sezoně nechyběl ještě ani minutu a v Mladé Boleslavi dovedl defenzivu sešívaných k dalšímu čistému kontu. Už šestému po sedmi odehraných kolech. Nejen o kouzlu obrany a svém vytížení mluvil exkluzivně pro #SlaviaTV.

Další články