MATCHDAY Union. Uslyšíme znělku v Edenu | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY Union. Uslyšíme znělku v Edenu

Belgický vicemistr vyřazen, v play off o Ligu mistrů se představí Slavia. Sledujte MATCHDAY z bruselské odvety proti Royale Union SG, stojí to za to!

Vezmeme vás na předzápasovou poradu na hotelu, stejně tak o poločase do kabiny. Odcházelo se do ní za bezbrankového stavu.

Opět uvidíte gólovou parádu po ose Chorý-Provod-Jurečka, natočili jsme pro vás bezprostřední postupové ohlasy Davida Douděry a Jindřicha Trpišovského.

Jak těžké bude Lille a proč si hlavní trenér málem udělal koleno? Dozvíte se.

Promluví také Lukáš Provod, autor vítězné asistence, a pilíř zadní řady Igoh Ogbu.

A zříte samozřejmě také další skvělé představení fanoušků Slavie. Jak v ulicích belgické metropole, tak na Lotto Stadium. DĚKUJEME, byli jste skvělí!

Slávisti, ať se nový MATCHDAY líbí. Těšíme se na vás v sobotu.

Aktuálně

Slávistky odcestovaly na Ligu mistryň

18. 9. 2024
Fotbalistky Slavie odcestovaly do Turecka, kde je čeká třetí pokus o postup do skupinové fáze Ligy mistryň proti tureckému Galatasaray. Úvodní utkání se odehraje ve čtvrtek 19. září od 20:00.

Lístky na derby jsou aktuálně vyprodané

18. 9. 2024
Vstupenky na 312. derby jsou aktuálně vyprodány. V prodeji budou už pouze místa případně uvolněná majiteli permanentních vstupenek.

Skvělý pohyb i synergie. Lingr se chytí rychle

17. 9. 2024
Jindřich Trpišovský po výhře 2:0 v Mladé Boleslavi hovořil s novináři o předvedené hře, spolupráci Mojmíra Chytila s Tomášem Chorým, výkonu Malicka Dioufa nebo návratu Ondřeje Lingra.

Další články