MATCHDAY Union. Složit celé puzzle | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY Union. Složit celé puzzle

Prožijte prostřednictvím kamer MATCHDAY ještě jednou středeční večer, kdy slávisti porazili belgického vicemistra Union SG 3:1 a vytvořili si ve 3. předkole Ligy mistrů dobrou pozici do odvety.

Na co se můžete na dvacetiminutové stopáži nového dílu MATCHDAY těšit?

Zříte opět všechny tři góly v sítí Belgičanů i následné radosti, stejně tak prožijete dechberoucí atmosféru umocněnou "nebeskou" choreografií Tribuny Sever, která předcházela výkopu utkání.

Zpovídali jsme vzácného hosta, kapitána hokejových mistrů světa Romana Červenku. S kým je v kontaktu z A-týmu? Jak si užil Eden a co přeje Slavii do nové sezony?

Uvidíte ohlasy dvougólového Tomáše Chorého i rekordmana Lukáše Masopusta, který si zapsal 56. evropský start a předskočil Petera Olayinku. Promluví také David Douděra, který nastínil nejen plány do bruselské odvety.

Slávisti, ať se nový MATCHDAY líbí. Těšíme se na vás v sobotu.

Aktuálně

Slávistky odcestovaly na Ligu mistryň

18. 9. 2024
Fotbalistky Slavie odcestovaly do Turecka, kde je čeká třetí pokus o postup do skupinové fáze Ligy mistryň proti tureckému Galatasaray. Úvodní utkání se odehraje ve čtvrtek 19. září od 20:00.

Lístky na derby jsou aktuálně vyprodané

18. 9. 2024
Vstupenky na 312. derby jsou aktuálně vyprodány. V prodeji budou už pouze místa případně uvolněná majiteli permanentních vstupenek.

Skvělý pohyb i synergie. Lingr se chytí rychle

17. 9. 2024
Jindřich Trpišovský po výhře 2:0 v Mladé Boleslavi hovořil s novináři o předvedené hře, spolupráci Mojmíra Chytila s Tomášem Chorým, výkonu Malicka Dioufa nebo návratu Ondřeje Lingra.

Další články