PREVIEW před prvním domácím zápasem sezony | SK Slavia Praha
Více

PREVIEW před prvním domácím zápasem sezony

Slávisti v sobotu v rámci 2. kola Chance Ligy přivítají ve Fortuna Areně České Budějovice. Pohled realizačního týmu na domácí souboj s Jihočechy přidal pro #SlaviaTV asistent Milan Kerbr.

„Těšíme se na fanoušky moc, pauza byla dlouhá, zase bude vyprodáno, úžasná věc. Jsme natěšení, věřím v dobrý výkon, zisk tří bodů,“ říká před sobotním střetnutím Milan Kerbr.

Sešívaní v prvním kole remizovali na Slovácku bez branek, Dynamo nestačilo v domácím prostředí na Sigmu a padlo 0:2.

„Výkon nebyl ideální, rozebrali jsme si ho v realizáku i s hráči. Chyběla větší nabídka, náběhovost, chyby jsme si analyzovali, chceme se prezentovat jinak. Dynamo má zajímavé individuality, hlavně Suchana, Zíku, Šiguta. Mladí kluci, všichni dobří do poslední třetiny hřiště. Musíme si na ně dát pozor,“ je si vědom asistent hlavního trenéra, který ocenil i nový trávník.

„Byl jsem si ho projít sám, stejně tak s kolegy. Vypadá dobře, trávníkáři odvedli skvělou práci. Je pevný, snad se nebude trhat.“

A jak jsou na tom zranění hráči? „Zafeiris se vrací, Masopust absolvoval část středečního tréninku. Od příštího týdne budou k dispozici stoprocentně, uvidíme, jak to bude s ohledem na sobotní utkání,“ uzavírá Kerbr.

Zápas proti Dynamu České Budějovice začíná ve Fortuna Areně v sobotu ve 20:00 a je tradičně vyprodaný. Slávisti, těšíme se na vás!


Aktuálně

Předprodej balíčků na ligovou fázi Evropské ligy

7. 9. 2024
Vstupenky v balíčku je možné pořídit od 4. září. V první fázi budou moci zakoupit balíček permanentkáři na své sedadlo, ve 2. fázi potom budou moci platinoví permanentkáři ze sezony 23/24 přikoupit jeden balíček. V případě dostupné kapacity bude další fáze určena k dokupu balíčků pro členy Odboru přátel a Fanklubu a také současné permanentkáře.

Totální podcast s Davidem Ondříčkem

6. 9. 2024
Jaký je fotbal film a kdo je jeho režisérem? Nejen o tom se rozpovídal velký slávistický srdcař David Ondříček. Filmový režisér, scénárista, producent a hlavní umělecký tvůrce spotu „Zažij sílu Slavie“.

Soupiska pro ligovou fázi Evropské ligy

5. 9. 2024
Slavia potvrdila soupisku pro ligovou fázi Evropské ligy. Vrací se Conrad Wallem. Nechybí ani posily.

Další články