Soupiska pro ligovou fázi Evropské ligy | SK Slavia Praha
Více

Soupiska pro ligovou fázi Evropské ligy

Slavia potvrdila soupisku pro ligovou fázi Evropské ligy. Vrací se Conrad Wallem. Nechybí ani posily.

Branku v Evropské lize budou hájit Antonín Kinský nebo Aleš Mandous, do třiadvacetičlenné nominace se vrací Conrad Wallem, nechybí ani Štěpán Chaloupek nebo Ondřej Zmzlý. Dopsáni byli i Simion Michez a Ondřej Lingr, nejnovější posily sešívaných.

Mimo evropskou soupisku zůstali Václav Jurečka, Petr Ševčík, Lukáš Masopust a Alexandr Bužek. Soupisku doplní i hráči B-listu ročníku 2003 a mladší, kteří v klubu působí minimálně dva roky v kuse nebo tři roky s ročním hostováním.

Slávisty čeká osm zápasů ligové fáze od září do ledna. Nový formát zahájí v Bulharsku proti Ludogorci, první domácí zápas je na programu 3. října proti Ajaxu.

Aktuálně

Slavia a Červený kříž pomůžou obětem povodní

15. 9. 2024
Slavia prostřednictvím svého Nadačního fondu vyhlašuje sbírku na pomoc s následky víkendových povodní ve prospěch Českého červeného kříže.

Třetí vítězství v řadě pro U17, slávisté přehráli Brno

14. 9. 2024
Po reprezentačních povinnostech se slávisté vrátili vítězně do ligové soutěže. V prvním poločase se gólově prosadili střelci Petr Potměšil a dvakrát Matouš Srb. Sešívaní po přestávce udrželi svůj náskok, vyhráli v Edenu 3:1 a vévodí lize mladších dorostenců.

U19 podlehla v Edenu Zbrojovce Brno

14. 9. 2024
Starší dorostenci hráli první utkání po reprezentační přestávce proti Zbrojovce netradičně v Edenu. Lucas Németh a Samuel Pikolon zařídili dvakrát vyrovnání. Na třetí gól Brna už ale mládežníci zareagovat nedokázali a podlehli o jedinou branku.

Další články