Lístky na první domácí zápas jsou v prodeji | SK Slavia Praha
Více

Lístky na první domácí zápas jsou v prodeji

Na úvodní domácí zápas Chance Ligy jsou v prodeji už pouze poslední stovky míst uvolněných majiteli permanentních vstupenek. Neváhejte a kupte si lístek dřív, než bude vyprodáno!

Zápas 2. kola Chance Ligy se hraje v sobotu 27. července od 20 hodin ve Fortuna Areně. V prodeji jsou už pouze místa uvolněná majiteli permanentních vstupenek a prodávají se v cenové kategorii Z1.

Vstupenky dříve v aplikaci

Koupit si lístek v aplikaci SLAVIA bylo tradičně možné o dvě hodiny dříve, než byl spuštěn prodej na webu Ticketportalu. S aplikací máte možnost zajistit si lístek na exponovaná utkání dříve!

Přispějte na Nadační fond Slavie

Chcete přispět na jeden z mnoha dobročinných projektů Nadačního fondu Slavia? Můžete tak učinit při nákupu vstupenky, kdy můžete darovat částku už od 10 korun. Částku, kterou chcete přispět na Nadační fond Slavie, zvolíte v průběhu nákupu v košíku. Děkujeme vám za podporu!

Vstup jen s ověřenou permanentkou

Majitelé permanentních vstupenek musí mít před vstupem na první zápas ověřenou svou permanentní vstupenku. Ověření lze provést online, případně na pokladnách během jejich otevírací doby. Pro vstup na utkání stačí mít virtuální permanentku ve vašem telefonu. Pokud si chcete vyzvednout plastovou permanentku, vyzvednutí je možné během otevírací doby pokladen mimo den zápasu. Permanentku může vyzvednout i jiná osoba. Výdej permanentek končí 1. září.

Přijďte na fotbal, odhlaste místo nebo ho darujte

Od nové sezony se pravidlo 3x a dost mění na pravidlo 2x a dost. To znamená, že pokud více než dvakrát nepřijdete na zápas, neodhlásíte své místo nebo ho nedarujete (obdarovaný musí na zápas přijít), přijdete o možnost prodloužit si permanentku na další sezonu.

Odhlášení místa je možné po spuštění prodeje, a to až do 48 hodin před výkopem. Novinkou je možnost místo odhlásit až do 2 hodin před výkopem, ale absence se nepočítá pouze v případě, že si vámi uvolněné místo koupí jiný fanoušek. Odhlášení později než 48 hodin před utkáním tak využijte pouze v nezbytných případech.

Darování je možné jak v aplikaci, tak na webu Ticketportalu, kdy jednoduše zadáte email, na který má kamarádovi přijít vstupenka. Darovat místo je možné nejpozději 2 hodiny před začátkem zápasu. Do evidence návštěv se počítá průchod přes turnikety za použití permanentní vstupenky nebo darované náhradní vstupenky. Aktuální stav bude možné hlídat v aplikaci SLAVIA u dané permanentky v sekci Moje zápasy a na webu v sekci Ověření účasti. Reklamace ohledně evidence vstupu lze posílat do 72 hodin po skončení utkání na email permanentky@slavia.cz.

Výhodné rodinné vstupné

Pokud míříte na fotbal s dětmi, využijte zvýhodněnou rodinnou vstupenku do Sektoru rodiče a děti v sektorech 225, 226 a 227. Na vstupenku za 900 korun mohou jít dva dospělí a dvě děti. Za zvýhodněnou cenu potom lze dokoupit až 2 další dětské vstupenky. Čím více malých slávistů tedy s sebou přivedete na fotbal, tím získáte výhodnější cenu oproti běžnému vstupnému do ostatních sektorů. Rodinná vstupenka lze koupit pouze na pokladnách nebo na vyžádání na emailu vstupenky@slavia.cz, důvodem je zajištění obsazení sektorů 225-227 výhradně rodinami s dětmi. Upozorňujeme, že s rozšířením Rodinného sektoru jsou při nákupu jednotlivé vstupenky zařazeny sektory 225 a 226 v cenové kategorii B a sektor 227 v cenové kategorii A.

Vstupenky pro osoby pohybující se na vozíku

Pokud si chcete koupit lístek pro osobu pohybující se na vozíku a její doprovod, napište nám prosím váš požadavek na email vstupenky@slavia.cz. Pokud si přejete zakoupit parkovací místo na utkání, napište minimálně 5 dnů před zápasem na email csr@slavia.cz a uveďte sektor, do kterého máte zakoupenou vstupenku. Při zařizování místa parkování se vám budeme snažit najít místo nejblíže vašemu sektoru. Poplatek za parkování činí 150 korun.

Uplatnění slev

Všechny druhy slev (dětská, studentská, členská OP/FK, seniorská) lze uplatnit při online nákupu v aplikaci, na webu Ticketportalu i na pokladnách. Pokud chcete uplatnit studentskou slevu online, lze to pouze po zadání čísla průkazu ISIC. Na pokladnách lze uplatnit studentská sleva jak po předložení průkazu ISIC, tak po předložení potvrzení o studiu ve vyplněném jednotném formuláři.

Přidání na čekací listinu

Pokud máte zájem o přidání na čekací listinu na permanentní vstupenku, kupte si lístek na zápas pod stejným účtem, jako máte v aplikaci SLAVIA. Po spuštění čekací listiny a vašem přihlášení na čekací listinu se vám automaticky zakoupený lístek načte. Za jeden zápas se vám může přičíst maximálně 6 ks vstupenek.

Ceník vstupenek

Vstupenky na České Budějovice se prodávají v cenové kategorii Z1.

Z1, Z2, Z3 - cenová kategorie zápasu

Ceníkové slevy

Členové Odboru přátel nebo Fanklubu 10 %
Držitelé průkazu ZTP/TP, senioři nad 63 let, studenti 20 %

Aktuálně

Předprodej balíčků na ligovou fázi Evropské ligy

7. 9. 2024
Vstupenky v balíčku je možné pořídit od 4. září. V první fázi budou moci zakoupit balíček permanentkáři na své sedadlo, ve 2. fázi potom budou moci platinoví permanentkáři ze sezony 23/24 přikoupit jeden balíček. V případě dostupné kapacity bude další fáze určena k dokupu balíčků pro členy Odboru přátel a Fanklubu a také současné permanentkáře.

Totální podcast s Davidem Ondříčkem

6. 9. 2024
Jaký je fotbal film a kdo je jeho režisérem? Nejen o tom se rozpovídal velký slávistický srdcař David Ondříček. Filmový režisér, scénárista, producent a hlavní umělecký tvůrce spotu „Zažij sílu Slavie“.

Soupiska pro ligovou fázi Evropské ligy

5. 9. 2024
Slavia potvrdila soupisku pro ligovou fázi Evropské ligy. Vrací se Conrad Wallem. Nechybí ani posily.

Další články