Zahraniční posila Slavie Nadja Stanović | SK Slavia Praha
Více

Zahraniční posila Slavie Nadja Stanović

Slávistky vítají další zahraniční posilu, tou je dvacetičtyřletá reprezentantka Černé Hory Nadja Stanović. Smlouvu ve Slavii podepsala na dva roky.

Mladá fotbalistka má za sebou působení v polských klubech UKS SMS Lodz, GKS Katowice a Czarni Sosnowiec, kde patřila mezi hráčky s nejvyšším počtem asistencí. Tyto kluby se často setkávají se Slavií během letní či zimní přestávky. Do Slavie přichází z maďarského Ferencvárose, kde odehrála uplynulý rok. V dresu maďarského týmu si zahrála Ligu mistryň, kde nastoupila do dvou zápasů a v jednom se prosadila i střelecky.

V národním týmu Černé Hory debutovala talentovaná hráčka v roce 2018 během vítězného utkání proti Albánii. Od té doby odehrála v reprezentačním dresu 39 zápasů.

„Nadja je levonohá, technicky nadaná hráčka, mnohonásobná reprezentantka své země, která loni navíc s Ferencvarosem získala mistrovský titul v Maďarsku. Slibujeme si, že i díky ní po odchodu některých hráček hrajících na levé straně na těchto pozicích neoslabíme,“ říká k přestupu talentované hráčky posily místopředseda představenstva Slavie Martin Říha.

„Chtěla jsem jít do Slavie, protože je to určitě velký klub s velkým jménem, který samozřejmě vždy hraje na vrcholu. Jsem vděčná za příležitost hrát tady,“ těší se posila žen na nové angažmá v Edenu.



Aktuálně

MATCHDAY Ajax. Chtěli jsme víc

6. 10. 2024
Prožijte prostřednictvím kamer MATCHDAY ještě jednou pohárový čtvrtek, v rámci kterého dorazil do Edenu nejúspěšnější nizozemský klub Ajax Amsterdam.

První derby sezony skončilo porážkou

5. 10. 2024
Slávistky nezvládly úvodní derby sezony a na Proseku prohrály 1:5. Jediný gól Slavie vstřelila Klára Cvrčková.

Jasná výhra U17 nad Duklou, čtyři góly střelce Potměšila

4. 10. 2024
Od úvodního hvizdu si šli mladší dorostenci za vítězstvím a vedli už od 4. minuty. Ve druhém poločase udělali slávisté z utkání jednoznačnou záležitost a porazili Duklu vysoko 9:1. Čtyřikrát se trefil Petr Potměšil, dvakrát Tomáš Brázda i Jakub Šmiga a jednou Tomáš Ferenc

Další články