Přípravný duel se Śląskem Wrocław na Slavia TV | SK Slavia Praha
Více

Přípravný duel se Śląskem Wrocław na Slavia TV

Přímý přenos středečního přípravného duelu se Śląskem Wrocław, který proběhne v Aigen im Mühlkreis od 15:00, odvysílá zdarma Slavia TV.

Zápasové studio začne v dějišti utkání ve 14:40. Diváci se mohou těšit na živé rozhovory s hráči a členy realizačního týmu před startem zápasu i po jeho konci.

Śląsk Wrocław je polský vicemistr. V uplynulé sezoně jim k titulu chybělo pouze lepší skóre oproti Jagiellonii. Z 34 zápasů získali 63 bodů.

Korunu pro krále střelců získal španělský hráč Śląsku Erik Expósito s 19 brankami.

Druhým místem v tabulce si Śląsk zajistil místo ve čtvrtfinále v boji o Konferenční ligu, kde se utká s lotyšskou Rigou.

Pokud se chystáte na přípravný zápas vyrazit přímo do Rakouska, platí následující ceník vstupného. Dospělí starší 18 let zaplatí za vstupenku 13 EUR, mládež od 15 do 17 let, studenti a penzisté zaplatí 10 EUR. Pro děti od 6 do 14 let stojí vstupenka 7 EUR, do šesti let mají děti vstup zdarma. Lístky lze koupit pouze na místě.



Aktuálně

Jasná výhra U17 nad Duklou, čtyři góly střelce Potměšila

4. 10. 2024
Od úvodního hvizdu si šli mladší dorostenci za vítězstvím a vedli už od 4. minuty. Ve druhém poločase udělali slávisté z utkání jednoznačnou záležitost a porazili Duklu vysoko 9:1. Čtyřikrát se trefil Petr Potměšil, dvakrát Tomáš Brázda i Jakub Šmiga a jednou Tomáš Ferenc

U19 dotáhla ztrátu a remizovala s Duklou Praha

4. 10. 2024
Malé pražské derby se pro sešívané nevyvíjelo dobře a prohrávali od dvě branky. Zlepšený výkon ve druhém poločase potvrdili gólově Dan Kohout a Josef Kolářík. Slávisté remizovali s Duklou 2:2 i díky skvělým zákrokům brankáře Jovanoskiho.

Zima před derby: O své bilanci i domácím prostředí

4. 10. 2024
Před nedělním 312. derby, které ve Fortuna Areně začne v 18:30, zavítal před kameru #SlaviaTV David Zima.

Další články