Společnost Powertica prémiovým partnerem klubu | SK Slavia Praha
Více

Společnost Powertica prémiovým partnerem klubu

S hrdostí oznamujeme, že se společnost Powertica stala novým prémiovým partnerem fotbalového klubu SK Slavia Praha.

„S velkou radostí vítáme nové partnerství se společností Powertica a těšíme se na společné aktivity a příležitosti, které nám toto spojení přinese,“ uvedl předseda představenstva SK Slavia Praha Jaroslav Tvrdík.

Powertica je obchodní společností, která je aktivní na evropských komoditních trzích, zejména s elektřinou, plynem, emisními povolenkami, ropou a finančními deriváty s energiemi. V České republice se Powertica především prostřednictvím své obchodní společnosti Powertica Energie a.s. orientuje na dodávky elektřiny a plynu koncovým zákazníkům.

Jejím klíčovým segmentem jsou střední a velké společnosti z oblasti průmyslu, služeb a v neposlední řadě i státní správy. V letošním roce realizuje dodávky elektřiny v objemu 2,7 TWh. Generální ředitel a předseda představenstva Powertica Energie a.s. pan Martin Ludvík ke skutečnosti navázání partnerství uvádí: „Využili jsme mimořádné příležitosti. Potřebujeme seznámit veřejnost a naše partnery a zákazníky s novou značkou a místo na slávistickém dresu je pro to úplně ideální“. Konečným beneficientem Powertica je pan Pavel Tykač.



Aktuálně

Další výhra i hattrick, U17 porazila Baník Ostrava

22. 9. 2024
Od úvodního hvizdu si slávisté šli za čtvrtým vítězstvím v řadě. Třikrát se trefil kanonýr Petr Potměšil, kterého doplnili svými góly Matouš Srb a Vojtěch Tománek. Mládežníci zvítězili v Ostravě 5:1 a dál vévodí ligové tabulce.

První poločas rozhodl, U19 podlehla v Ostravě

22. 9. 2024
Starší dorostenci výsledkově nezvládli duel s Baníkem Ostrava a podlehli 2:4. Po špatném vstupu do utkání tým U19 brzo prohrával, a i když se dvakrát trefil Dan Kohout, mládežníků se nepodařilo dotáhnout na dobře hrajícího soupeře.

B-tým: Divoký závěr rozhodl o dělbě bodů

22. 9. 2024
V pražském derby hostilo slávistické béčko v Radotíně Viktorii Žižkov. Sešívaní vedli díky proměněné penaltě Štěpána Berana, hosté pak ve druhé půli slepenými góly skóre otočili. Na konečných 2:2 srovnal parádní hlavičkou Milan Škoda. V samém závěru byl ještě vyloučen Mikuláš Konečný

Další články