ONLINE: Od 18:00 osmifinále poháru v Hradci | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:00 osmifinále poháru v Hradci

Slávisté od 18:00 v Malšovické aréně vyzvou domácí Hradec Králové. Osmifinále MOL Cupu zahájí v útoku Mojmír Chytil s Václavem Jurečkou.

Pro zápas v Hradci udělal trenérský tým Jindřicha Trpišovského oproti poslednímu utkání v Tiraspolu celkem čtyři změny. Do stoperské trojice se vrací Tomáš Vlček, ve středu pole s Christosem Zafeirisem a Oscarem začíná Petr Ševčík. Levou stranu bude mít na starosti Conrad Wallem a v útoku po boku Václava Jurečky, který se trefil v posledních čtyřech zápasech, nastupuje Mojmír Chytil.

Kvůli zdravotním indispozicím chybí Tomáš Holeš, Lukáš Provod, Lukáš Masopust, Ivan Schranz, Matěj Jurásek a dlouhodobě zraněný David Pech.

SESTAVA: Mandous – Vlček, Ogbu, Bořil – Douděra, Ševčík, Oscar, Wallem – Zafeiris – Jurečka, Chytil

LAVIČKA: Kolář – Sinyan, Tijani, Tecl, van Buren, Hromada, Tomič

Zápas začíná v 18:00 a v přímém přenosu ho odvysílá ČT sport!


TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici ČT sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To naladíte v aplikaci Slavia i skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Předprodej balíčků na ligovou fázi Evropské ligy

7. 9. 2024
Vstupenky v balíčku je možné pořídit od 4. září. V první fázi budou moci zakoupit balíček permanentkáři na své sedadlo, ve 2. fázi potom budou moci platinoví permanentkáři ze sezony 23/24 přikoupit jeden balíček. V případě dostupné kapacity bude další fáze určena k dokupu balíčků pro členy Odboru přátel a Fanklubu a také současné permanentkáře.

Totální podcast s Davidem Ondříčkem

6. 9. 2024
Jaký je fotbal film a kdo je jeho režisérem? Nejen o tom se rozpovídal velký slávistický srdcař David Ondříček. Filmový režisér, scénárista, producent a hlavní umělecký tvůrce spotu „Zažij sílu Slavie“.

Soupiska pro ligovou fázi Evropské ligy

5. 9. 2024
Slavia potvrdila soupisku pro ligovou fázi Evropské ligy. Vrací se Conrad Wallem. Nechybí ani posily.

Další články