ONLINE: Od 18:00 pod Ještědem proti Liberci | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:00 pod Ještědem proti Liberci

Slávisté odcestovali k 11. kolu FORTUNA:LIGY na sever Čech, kde se na Stadionu U Nisy utkají se Slovanem Liberec. Jakou sestavu zvolil pro utkání trenérský štáb?

Oproti čtvrteční historické výhře nad Sheriffem Tiraspol vyběhnou sešívaní s jedinou změnou v základní jedenáctce, na levé straně nastoupí Lukáš Provod místo Andrese Dumitresca. Na hrotu bude operovat hráč uplynulého kola Evropské ligy Mojmír Chytil, kterého v útoku doplní Conrad Wallem s Ivanem Schranzem. Po zranění se do zápasové nominace vrací Jakub Hromada.

Ze zdravotních důvodů chybí dlouhodobě zranění David Pech a Sheriff Sinyan, na marodce je také Petr Ševčík a nemocný Andres Dumitrescu. Disciplinární trest si odpykává Jan Bořil.

SESTAVA: Mandous – Masopust, Ogbu, Holeš – Douděra, Zafeiris, Oscar, Provod – Wallem, Schranz, Chytil

LAVIČKA: Kolář – Tijani, Tecl, van Buren, Jurečka, Ogungbayi, Hromada, Vlček, Tomič, Kačaraba, Jurásek

Zápas začíná ve 18:00 a v přímém přenosu ho odvysílá O2 TV Sport.


TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To naladíte v aplikaci Slavia i skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Předprodej balíčků na ligovou fázi Evropské ligy

7. 9. 2024
Vstupenky v balíčku je možné pořídit od 4. září. V první fázi budou moci zakoupit balíček permanentkáři na své sedadlo, ve 2. fázi potom budou moci platinoví permanentkáři ze sezony 23/24 přikoupit jeden balíček. V případě dostupné kapacity bude další fáze určena k dokupu balíčků pro členy Odboru přátel a Fanklubu a také současné permanentkáře.

Totální podcast s Davidem Ondříčkem

6. 9. 2024
Jaký je fotbal film a kdo je jeho režisérem? Nejen o tom se rozpovídal velký slávistický srdcař David Ondříček. Filmový režisér, scénárista, producent a hlavní umělecký tvůrce spotu „Zažij sílu Slavie“.

Soupiska pro ligovou fázi Evropské ligy

5. 9. 2024
Slavia potvrdila soupisku pro ligovou fázi Evropské ligy. Vrací se Conrad Wallem. Nechybí ani posily.

Další články