Mohamed Tijani přestoupil do Slavie a míří na hostování | SK Slavia Praha
Více

Mohamed Tijani přestoupil do Slavie a míří na hostování

Mohamed Tijani dokončil svůj trvalý přestup z FC Vysočina Jihlava do Slavie. Do přípravy se však zapojil v Liberci, kde by měl působit na hostování.

Slavia získala na trvalý přestup z FC Vysočina Jihlava stopera Mohameda Tijaniho, který už na jaře v sešívaném dresu působil na hostování. Urostlý obránce z Pobřeží slonoviny by měl od začátku ligového ročníku působit ve Slovanu Liberec, se kterým se už zapojil do přípravy. Oba kluby formality jeho hostování právě dolaďují.

Mohamed Tijani na jaře nastoupil ke dvěma ligovým zápasům. Zahrál si ve vítězném utkání s Opavou a venkovním zápase se Slováckem, několik dalších startů si pak připsal za slávistické béčko.

Aktuálně

Barbora Polcarová posilou Slavie

1. 7. 2024
Barbora Polcarová se stává druhou letní posilou týmu žen Slavie. Červenobílý dres bude oblékat do 30. června 2026.

Odchody v kádru žen Slavie

1. 7. 2024
Ženy Slavie před startem nové sezony absolvovaly pětidenní soustředění v Peci pod Sněžkou, kde trenér Jiří Vágner přivítal několik nových posil. Několik hráček však naopak chybělo.

Novou posilou žen je Klára Cvrčková

1. 7. 2024
Novou posilou ženského týmu Slavie se stává talentovaná Klára Cvrčková. Dvaadvacetiletá reprezentační útočnice přichází z konkurenční Sparty, smlouvu podepsala do 30. června 2026.

Další články