Barbora Polcarová posilou Slavie | SK Slavia Praha
Více

Barbora Polcarová posilou Slavie

Barbora Polcarová se stává druhou letní posilou týmu žen Slavie. Červenobílý dres bude oblékat do 30. června 2026.

Jednadvacetiletá talentovaná fotbalistka přichází do Slavie po působení ve Spartě, kam přestoupila v březnu 2022 z Viktorie Plzeň. V Plzni prošla všemi mládežnickými kategoriemi a navzdory svému mladému věku se dostala až do A-týmu žen. V minulé sezoně nastoupila do sedmnácti ligových zápasů a vstřelila tři branky. Polcarová má bohaté zkušenosti z mládežnických reprezentací ČR a v listopadu 2022 debutovala v A-týmu žen. Její hlavní pozicí je střední záložnice, ale díky své univerzálnosti může nastoupit na různých postech.

„Barbora je mladá a talentovaná fotbalistka s obrovským potenciálem. Je to hráčka, která dokáže zastávat různé pozice v sestavě. Jsme přesvědčeni, že výrazně posílí naši ofenzivní hru a pomůže nám dosáhnout významných úspěchů,“ uvedla manažerka týmu Jaroslava Rinnerová.

„Pocity po podpisu nové smlouvy zde ve Slavii jsou jen pozitivní. Moc jsem se těšila na tuto výzvu a nemůžu se dočkat toho, co mě tu čeká,“ říká nová ofenzivní posila Slavie.


Aktuálně

O výhře, náročnosti přípravy i nové řecké posile

3. 7. 2024
Asistent Zdeněk Houštecký zhodnotil druhý přípravný duel s polským vicemistrem Śląskem Wrocław, který skončil vítězstvím sešívaných 2:0. Hovořil o kvalitě soupeře, náročnosti přípravy i nové posile.

Byli jsme lepší. Stále se učím, ale je to na dobré cestě

3. 7. 2024
Svou premiéru v sešívaném dresu odehrál proti Śląsk Wrocław (2:0) Štěpán Chaloupek. Po duelu zamířil jednadvacetiletý stoper na rozhovor, aby zhodnotil nejen svůj výkon a úroveň utkání.

Krok v kariéře i životě. Chci vyhrávat

3. 7. 2024
Tomáš Chorý promluvil v prvním rozhovoru o svých ambicích v sešívaném, prozradil, co od něj můžou fanoušci čekat, jakou roli v jeho přestupu sehráli červenobílí reprezentanti a jak důležitá pro něj je rodina.

Další články