Vedení Slavie se sejde s fanoušky | SK Slavia Praha
Více

Vedení Slavie se sejde s fanoušky

„V nejbližší době se uskuteční jednání zástupců fanklubu Slavie, Odboru přátel, Ultras a dalších fanoušků Slavie s vedením klubu.

K současné situaci ve Slavii vydává klub prostřednictvím ředitele komunikace Ondřeje Zlámala následující informaci:

„V nejbližší době se uskuteční jednání zástupců fanklubu Slavie, Odboru přátel, Ultras a dalších fanoušků Slavie s vedením klubu. Chceme si všechno vyříkat a najít cestu k tomu, abychom znovu všichni společně stáli za Slavií. Je jasné, že současné hádky a rozbroje nás oslabují.

V kontaktu se zástupci Ultras jsme byli už před vyhlášením bojkotu, vzájemné komunikaci jsme se nikdy nebránili. 

Některé záležitosti, které otevřený dopis obsahuje, se už řeší, nebo jsou dokonce dořešeny. Jiná témata jsou samozřejmě složitější a splnění je dlouhodobějšího rázu, ale jsme připraveni se i o nich bavit. Nechceme fanoušky chlácholit planými sliby, ale dohodnout se na konkrétních krocích a řešeních.

V současnosti také pracujeme na zabezpečení cesty našeho fanklubu a dalších příznivců na utkání v Ostravě, kde jsme v minulé sezoně měli velké problémy a naši fanoušci se do ochozů nedostali. Jedná se o prodeji vstupenek v Praze na pokladnách v Edenu,“ uvedl Ondřej Zlámal.

O termínu a místě plánovaného setkání budeme informovat na webových stránkách, kde také najdete bližší informace o prodeji vstupenek na utkání v Ostravě.

Aktuálně

Předprodej balíčků na ligovou fázi Evropské ligy

7. 9. 2024
Vstupenky v balíčku je možné pořídit od 4. září. V první fázi budou moci zakoupit balíček permanentkáři na své sedadlo, ve 2. fázi potom budou moci platinoví permanentkáři ze sezony 23/24 přikoupit jeden balíček. V případě dostupné kapacity bude další fáze určena k dokupu balíčků pro členy Odboru přátel a Fanklubu a také současné permanentkáře.

Totální podcast s Davidem Ondříčkem

6. 9. 2024
Jaký je fotbal film a kdo je jeho režisérem? Nejen o tom se rozpovídal velký slávistický srdcař David Ondříček. Filmový režisér, scénárista, producent a hlavní umělecký tvůrce spotu „Zažij sílu Slavie“.

Soupiska pro ligovou fázi Evropské ligy

5. 9. 2024
Slavia potvrdila soupisku pro ligovou fázi Evropské ligy. Vrací se Conrad Wallem. Nechybí ani posily.

Další články