Šest slávistů v repre, premiéra pro Kinského | SK Slavia Praha
Více

Šest slávistů v repre, premiéra pro Kinského

V nominaci českého národního týmu na nadcházející reprezentační sraz figuruje šest slávistů včetně brankáře Antonína Kinského.

Brankářská jednička Slavie byla do seniorské reprezentace pozvána vůbec poprvé. Pozvánku obdrželi vyjma Kinského také Ondřej Lingr, Tomášové Holeš a Chorý, Lukáš Provod a David Zima.

Všem nominovaným gratulujeme! Mezi náhradníky figurují Jan Bořil, Mojmír Chytil, David Douděra, Matěj Jurásek, Ondřej Zmrzlý a Petr Ševčík.

Češi v pátek 11. října vyzvou na Letné Albánii a v úterý 14. října zakončí sraz ve Wroclawi utkáním proti Ukrajině.

Po dvou zápasech Ligy Národů UEFA skupiny B je česká reprezentace průběžně třetí, na první Gruzii ztrácí výběr hlavního trenéra Ivana Haška tři body.

Aktuálně

Jasná výhra U17 nad Duklou, čtyři góly střelce Potměšila

4. 10. 2024
Od úvodního hvizdu si šli mladší dorostenci za vítězstvím a vedli už od 4. minuty. Ve druhém poločase udělali slávisté z utkání jednoznačnou záležitost a porazili Duklu vysoko 9:1. Čtyřikrát se trefil Petr Potměšil, dvakrát Tomáš Brázda i Jakub Šmiga a jednou Tomáš Ferenc

U19 dotáhla ztrátu a remizovala s Duklou Praha

4. 10. 2024
Malé pražské derby se pro sešívané nevyvíjelo dobře a prohrávali od dvě branky. Zlepšený výkon ve druhém poločase potvrdili gólově Dan Kohout a Josef Kolářík. Slávisté remizovali s Duklou 2:2 i díky skvělým zákrokům brankáře Jovanoskiho.

Zima před derby: O své bilanci i domácím prostředí

4. 10. 2024
Před nedělním 312. derby, které ve Fortuna Areně začne v 18:30, zavítal před kameru #SlaviaTV David Zima.

Další články