Na Premier Cupu skončili slávisté těsně druzí | SK Slavia Praha
Více

Na Premier Cupu skončili slávisté těsně druzí

Tradiční mládežnický turnaj Premier Cup pořádaný akademií SK Slavia Praha se uskutečnil 28. září. Ve 13. ročníku tohoto turnaj zvítězil RB Salzburg. Slávisté skončili o skóre těsně druzí.

Turnaj se odehrál 28. září v tréninkovém centru v Edenu. Už v 9:00 se vykopl první zápas mezi Spartou a Puskás Akadémií. Slávisté vstoupili do turnaje v 9:50 zápasem proti Baníku Ostrava.

Slávistům se v průběhu turnaje velmi dařilo. V prvním utkání porazili Baník Ostrava 3:2, ve druhém nadělili Puskás Akadémii 5:1 a v derby zvítězili 2:1. Poslední utkání proti Red Bullu Salzburg bohužel nezvládli a podlehli rakouskému soupeři 1:3. To se jim také stalo osudné v boji o první místo.

Salzburg podlehl rovněž jednou, Baníku Ostrava, ale díky lepšímu skóre zaujal první místo v tabulce.

Konečné pořadí:

1.RB Salzburg
2. SK Slavia Praha
3. Puskás Akademia FC

Individuální ocenění

Nejlepší brankář: Roland Lauer (Puskás Akadémia)
Nejlepší hráč: Viktor Plháček (SK Slavia Praha)

Aktuálně

B-tým z opavského azylu v Hlučíně bez bodu

7. 10. 2024
Slávistický B-tým se v neděli 6. října představil v Hlučíně proti Opavě. Sešívaní sehráli vyrovnané utkání, avšak v 63. minutě neohlídali domácí Kozáka, který zařídil výhru Slezanů. Jediný gól slávistické rezervy vstřelil Mikuláš Konečný.

Rozhodli fanoušci. Zběsilé tempo? Tak jsme si to přáli

7. 10. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře 2:1 nad Spartou o hrdosti na tým, síle tribun, vyloučení Oscara, hektickém závěru, rozhodčím i situaci na čele tabulky.

Jan Bořil se vrací do národního týmu. Na sraz i Zmrzlý

7. 10. 2024
Jan Bořil se po více než třech letech vrací do reprezentace, kapitán Slavie byl v pondělí společně s Ondřejem Zmrzlým donominován na nadcházející sraz. V nominaci českého národního týmu na duely s Albánií a Ukrajinou tak figuruje sedm slávistů, Davida Zimu vyřadily zdravotní problémy. Antonín Kinský vyhlíží možný debut v reprezentačním "áčku".

Další články