B-tým v neděli vycestuje na zápas s Opavou | SK Slavia Praha
Více

B-tým v neděli vycestuje na zápas s Opavou

Slávistický B-tým v neděli čeká 12. kolo druhé ligy, ve kterém se střetnou s Opavou. Utkání je na programu od 14:00 v Hlučíně.

Sešívaný B-tým se v neděli v rámci 12. kola Chance Národní Ligy představí na provizorní domácí půdě Opavy, v Hlučíně.

Slávistická rezerva si v tabulce počíná velmi dobře a aktuálně se nachází na pátém místě tabulky s odstupem jednoho bodu na třetí Vlašim. Právě s tou slávisté ve středu v dohrávce 9. kola remizovali 2:2.

Utkání si můžete připomenout v sestřihu zde.

Opavu bohužel výrazně zasáhli povodně, které způsobili na jejím stadion velké škody. Proto slezský tým dočasně nalezl domácí azyl na stadionu v Hlučíně na Městském stadionu Lumíra Kota (U Stadionu 1798, 748 01 Hlučín).

Slezané jsou v tabulce momentálně na sedmé příčce s rovným ziskem bodů jako slávistické béčko. V posledním kole Opava remizovala s rezervou Sigmy Olomouc 0:0.

Vstupenky na zápas 12. kola Chance Národní Ligy, které je na programu v neděli 6. října od 14:00 budou k dispozici na pokladnách Městského stadionu v Hlučíně za 100 Kč.

Přímý přenos z utkání nabídne chnliga.tv.

Aktuálně

První derby sezony skončilo porážkou

5. 10. 2024
Slávistky nezvládly úvodní derby sezony a na Proseku prohrály 1:5. Jediný gól Slavie vstřelila Klára Cvrčková.

Jasná výhra U17 nad Duklou, čtyři góly střelce Potměšila

4. 10. 2024
Od úvodního hvizdu si šli mladší dorostenci za vítězstvím a vedli už od 4. minuty. Ve druhém poločase udělali slávisté z utkání jednoznačnou záležitost a porazili Duklu vysoko 9:1. Čtyřikrát se trefil Petr Potměšil, dvakrát Tomáš Brázda i Jakub Šmiga a jednou Tomáš Ferenc

U19 dotáhla ztrátu a remizovala s Duklou Praha

4. 10. 2024
Malé pražské derby se pro sešívané nevyvíjelo dobře a prohrávali od dvě branky. Zlepšený výkon ve druhém poločase potvrdili gólově Dan Kohout a Josef Kolářík. Slávisté remizovali s Duklou 2:2 i díky skvělým zákrokům brankáře Jovanoskiho.

Další články