U19 a U17 v pátek v Satalicích proti Dukle Praha | SK Slavia Praha
Více

U19 a U17 v pátek v Satalicích proti Dukle Praha

Starší dorostenci ukončili nepovedenou sérii vítězstvím. Tým U17 se chce vrátit do střelecké i výsledkové pohody. Mládežníky čeká v pátek v Satalicích malé pražské derby s Duklou. U19 vykopne utkání ve 14:00, U17 bude hrát hned poté v 16:15.

U19

Další těžký zápas už slávisté zvládli a po delší době brali všechny tři body. Vítězství nad Budějovicemi vystřelil v poslední akci prvního poločasu Jáchym Palivec. Tým trenéra Machače má na kontě 12 bodů a pohybuje se ve středu tabulky. Největší porcí odehraných minut se chlubí defenzivní stálice stoper Martin Kovář a brankář Stefan Jovanoski. Na výraznějšího střelce zatím sešívaní čekají.

Dukla získala stejný počet bodů a stačilo ji k tomu o utkání méně. Zvítězila také v posledních dvou duelech proti Mladé Boleslavi a Pardubicím. Nejlepším střelcem týmu je se čtyřmi góly Filip Skalník. V sestavě se nejvíce spoléhá na záložníka Denise Zamazala a Petra Štěpána.

Utkání U19 se bude hrát v pátek 4. října od 14:00 v Satalicích.

U17

Po vítězné sérii přišel výsledkový výpadek. Červenobílí neproměnili své šance, podlehli Plzni a naposledy na Xaverově i Dynamu České Budějovice. Střeleckou formu si však stále drží Petr Potměšil, který se 14 góly a výrazným náskokem vede individuální soutěž. Sestavu sešívaných si nejde představit bez kapitána Martina Palaščáka a krajního obránce Jana Drašnara.

Soupeři se zatím nedaří. Dukla rovněž nezískala v posledních dvou utkáních ani bod a celkově má na kontě jen čtyři. Největší porci minut v lize odehrál Patrik Kuntoš. V útoku Pražané nemají výraznějšího střelce a dva góly vstřelili Ledvinka, Nový, Ford i Weiss.

Zápas U17 začne v pátek 4. října v 16:15 v Satalicích.

Aktuálně

ONLINE: Od 18:45 UEL doma proti Ajaxu Amsterdam

3. 10. 2024
Slávisti hrají od 18:45 2. kolo Evropské ligy v Eden Aréně proti Ajaxu Amsterdam. Jakou sestavu zvolil trenérský štáb?

Říjen v růžové: Slávistky bojují za prevenci rakoviny prsu

3. 10. 2024
Říjen se celosvětově nese ve znamení prevence rakoviny prsu a podpory žen, které s tímto onemocněním bojují. Ženský A tým SK Slavia Praha se do těchto aktivit zapojí i letos a během celého měsíce symbolicky oblékne růžovou barvu. Tento tradiční symbol boje proti rakovině prsu, růžová stužka, bude tým provázet během sobotního derby i utkání s Libercem a Plzní.

B-tým: Pohledné utkání ve Vlašimi skončilo dělbou bodů

2. 10. 2024
Vloženým kolem pokračovala ve středu druhá nejvyšší česká soutěž. Béčko ve Vlašimi vedlo 2:0, domácí ale dvěma trefami dokázali srovnat na konečných 2:2.

Další články