Super MATCHDAY. Z Edenu do Razgradu a zpět | SK Slavia Praha
Více

Super MATCHDAY. Z Edenu do Razgradu a zpět

Podívejte se na unikátní a takřka půlhodinové stopáži, jak vypadal výjezd do Razgradu, kde slávisti porazili Ludogorec 2:0 a zapsali první tři body do velké tabulky Evropské ligy.

Kamery MATCHDAY pro vás čtyřdenní výpravu do Bulharska pečlivě zmapovaly.

Na co se můžete těšit? Zjistíte, co si zapomněl Malick Diouf, jak Christosi Zaferisovi padnul nový oblek, či jak si David Zima krátí čas v letadle.

Projedete se autobusem z Varny do Razgradu, uvidíte, jak to v bulharském městečku, kde se tak trochu zastavil čas, vypadalo. Budete součástí obou videoporad, předzápasového tréninku i warmupu v den utkání.

Přemysl Kovář pro vás zavzpomíná na své bulharské angažmá, které čítalo i "uzdržovaný" remízový souboj s mistrovským Ludogorcem na v té době ještě nezrekonstruované Huvepharma Areně.

Znovu prožijete klíčové momenty vítězného duelu včetně branek Matěje Juráska a Mojmíra Chytila. Druhý štáb pro vás snímal rovněž dění v Edenu, kde před Tribunou Sever vyrostlo po konci utkání slávistek s Galatasaray Istanbul obří plátno, kde se utkání promítalo. Samozřejmě nebudou chybět záběry z kabiny a děkovačka s věrnými fanoušky, kteří do Razgradu za týmem vycestovali.

DĚKUJEME, vážíme si vaší podpory!

Tříbodový vstup do Evropské ligy zbilancují Tomáš Holeš a evropský debutant Simion Michez. Čeká na vás ale samozřejmě mnohem víc.

Slávisti, užijte si tento MATCHDAY, stojí za to.

Aktuálně

U17 podlehla na Xaverově Dynamu České Budějovice

28. 9. 2024
Tým U17 i v oslabení srdnatě dotahoval dvougólové manko z prvního poločasu. Gól Petra Potměšila z pokutového kopu ale nestačil. Všechny body si z Xaverova odváží Dynamo.

Vítězství U19 nad Českými Budějovicemi, rozhodl Palivec

28. 9. 2024
Slávistům se podařilo zakončit anglický týden vítězně. Napínavé utkání s Českými Budějovicemi rozhodly skvělé zákroky brankáře Jovanoskiho a gól o který se postaral Jáchym Palivec.

PREVIEW před Bohemians s Conradem Wallemem

28. 9. 2024
V PREVIEW před Bohemians byl zpovídán Conrad Wallem. Pro #SlaviaTV předestřel plán pro nedělní vršovické derby a probrali jsme i jeho návrat do základní sestavy proti Ludogorci.

Další články