MATCHDAY Plzeň. Góly, Vlček na TS i tajemný Ital | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY Plzeň. Góly, Vlček na TS i tajemný Ital

Souboj prvního se třetím týmem proměnili slávisti v sobotu v jasnou záležitost, kamery MATCHDAY u cenného domácího skalpu Plzně (3:0) nemohly chybět.

Co v novém dílu uvidíte? Prožijete euforii po vstřelených gólech Bořila, Chorého a Lukáše Provoda.

S kapitánem Slavie, který se trefil poprvé od dubna, jsme si povídali bezprostředně po konci duelu. Byli jsme v patách Tomáši Vlčkovi, zraněný stoper dostál svému slibu a celé utkání podporoval své parťáky přímo z Tribuny Sever, byl také součástí poutavé choreografie. Promluví také Tomáš Holeš, jak ho mrzí ztráta titána zadní řady Igoha Ogbua? Těšit se můžete na unikátní záběry z dronu.

Ukážeme vám samozřejmě také fanzonu, před kameru MATCHDAY zamířil zajímavý host, italský příznivec Slavie, který si klub svého srdce neváhal vytetovat. Co ho k tomu vedlo? Dozvíte se. Nejen to, ale i mnoho dalšího.

Tento MATCHDAY stojí za to, slávisti. Užijte si ho!


Aktuálně

Musíme si pomoct. Každý se připraví na 100 procent

24. 9. 2024
Před úvodním duelem Evropské ligy na hřišti Ludogorce Razgrad odpovídal na dotazy novinářů Tomáš Holeš. Jaká bude konfrontace s bulharským mistrem? A na koho se speciálně připravoval?

Z Razgradu jsem nadšený. Igoh? Zastoupíme ho

24. 9. 2024
Jindřich Trpišovský na tiskové konferenci před utkáním s Ludogorcem Razgrad hovořil o důležitém vstupu do Evropské ligy, zranění Igoha Ogbua, centru Razgradu, šancích pro nové posily i milém překvapení v místním obchodě.

Chceme uspět, nic nás nezastaví, slibuje kapitánka žen před odvetou

24. 9. 2024
Fotbalistky Slavie čeká ve středu v Edenu klíčový zápas. Od 18:00 nastoupí proti tureckému Galatasarayi, aby bojovaly o postup do základní skupiny Ligy mistryň. Jak se na tento důležitý duel těší kapitánka týmu Diana Bartovičová?

Další články