Informace pro fanoušky do Mladé Boleslavi | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky do Mladé Boleslavi

V úterý 17. září zajíždí fotbalisté pražské Slavie k dohrávce 6. kola do Mladé Boleslavi, hrát se bude od 19:30.

Prodej vstupenek

Pro fanoušky Slavie je vyhrazeno přes 1000 míst v sektorech pro hosty N, M, L a na východní tribuně sektor H určený primárně pro rodiny s dětmi a méně aktivní fanoušky. Vstupenky jsou v prodeji online ZDE a cena je 300 Kč!

Pokud nebudou vyprodány sektory N, M, L, budou zbývající vstupenky následně v prodeji v den zápasu u sektoru hostí.

Servis pro fanoušky

S domácím klubem jsme i tentokrát domluvili navýšení kapacity občerstvení v sektoru hostů

Parkování u stadionu

Adresa Městského stadionu v Mladé Boleslavi je U Stadionu 1118, Mladá Boleslav. Pokud se chystáte na utkání autem, pro parkování využijte parkovací plochy u obchodního centra Kaufland anebo v Havlíčkově ulici, v ulici Jana Palacha anebo parkovací dům v ulici U Stadionu. Všechna tato parkoviště mohou být placená.

Vstup na stadion

Vstup do sektoru hostů je z ulice Jiráskova a otevírá 2 hodiny před začátkem utkání. Vstup na východní tribunu pro držitele vstupenky do sektoru H bude přes hlavní vchod z ulice u Stadionu. U vstupu se fanoušci podrobí bezpečnostní kontrole, upozorňujeme na zákaz vnášení pyrotechniky. Na utkání nemusí být vpuštěni podnapilí fanoušci.

Úklid v sektoru

V Mladé Boleslavi prosíme o vaši součinnost při uklízení sektorů. Po děkovačce pošleme do sektoru několik pytlů na odpadky tak, aby bylo následně k úklidu co nejméně odpadků. Případné informace získáte u klubového SLO Martina Bendy nebo u stevardů ve vestách. Děkujeme!

Doporučujeme fanouškům nastudovat Návštěvní řád stadionu.

Aktuálně

Jsme připraveni. Atmosféra UWCL mě pohltila

19. 9. 2024
Fotbalistky Slavie nastoupí k úvodnímu zápasu 2. předkola Ligy mistryň proti tureckému Galatasarayi. Pro trenéra Jiřího Vágnera to bude premiéra na lavičce v této prestižní soutěži. Zápas začíná v 19:00 a můžete ho sledovat živě na YouTube kanálu Galatasaraye.

ONLINE: Od 18:00 UWCL proti Galatasaray

19. 9. 2024
Fotbalistky Slavie vstupují do úvodního utkání 2. kola Ligy mistryň! Dnes se od 18:00 představí proti tureckému Galatasaray. Jakou sestavu zvolil pro tento důležitý zápas trenér Jiří Vágner?

Slávistky odcestovaly na Ligu mistryň

18. 9. 2024
Fotbalistky Slavie odcestovaly do Turecka, kde je čeká třetí pokus o postup do skupinové fáze Ligy mistryň proti tureckému Galatasaray. Úvodní utkání se odehraje ve čtvrtek 19. září od 19:00.

Další články