B-tým v pátek od 18:00 ve Vlašimi | SK Slavia Praha
Více

B-tým v pátek od 18:00 ve Vlašimi

Slávistický B-tým se v pátek 13. září představí na půdě Vlašimi. Utkání 9. kola druhé ligy je na programu od 18:00. Utkání odloženo.

Sešívaní se po reprezentační přestávce vrací k utkáním domácí soutěže. Už v pátek 13. září je na programu 9. kolo Chance Národní Ligy, ve kterém slávisté vycestují do Vlašimi.

Slávistický B-tým před reprezentační přestávkou remizoval doma s Prostějovem 2:2 a v tabulce mu tak se ziskem deseti bodů náleží sedmá příčka v tabulce.

Utkání s Prostějovem si můžete připomenout v sestřihu:


Páteční soupeř svěřenců trenéra Střihavky se nachází na příčce šesté se ziskem jedenácti bodů. Vlašim má po osmi odehraných zápasech dvě výhry, pět remíz a jednu porážku. Před reprezentační přestávkou Vlašim porazila rezervu Sigmy Olomouc 3:0. Do sezony 2024/2025 vstoupili Středočeši s novým trenérem Alešem Majerem, po odchodu Martina Hyského do Karviné. Ve Vlašimi rovněž působí na hostování slávisté Adam a Miloš Pudilové a Erik Biegon. Po dohodě obou klubů budou všichni tři moci do pátečního utkání nastoupit.

Utkání 9. kola Chance Národní Ligy mezi Vlašimí a rezervou sešívaných je na programu v pátek 13. září od 18:00 ve Vlašimi na stadionu v Kollárově ulici. Vstupenky budete moci zakoupit na místě. Na krytou tribunu za 120,-, na nekrytou a do sektoru hostí za 100,-.

Utkání budete moci také sledovat v přímém přenosu na chnliga.tv.

Slávisti, přijeďte podpořit B-tým!

Utkání odloženo.

Aktuálně

Skvělý pohyb i synergie. Lingr se chytí rychle

17. 9. 2024
Jindřich Trpišovský po výhře 2:0 v Mladé Boleslavi hovořil s novináři o předvedené hře, spolupráci Mojmíra Chytila s Tomášem Chorým, výkonu Malicka Dioufa nebo návratu Ondřeje Lingra.

Souhra s Chorým? Když hrajeme spolu, dávám góly

17. 9. 2024
Mojmír Chytil přišel po vítězství (2:0) nad Mladou Boleslaví odpovídat na dotazy novinářů. Hovořil o spolupráci s Tomášem Chorým, práci v křídelních prostorech i o prvním místě v tabulce.

Nejradši bych hrál pořád. Na obraně pečlivě pracujeme

17. 9. 2024
Igoh Ogbu v letošní sezoně nechyběl ještě ani minutu a v Mladé Boleslavi dovedl defenzivu sešívaných k dalšímu čistému kontu. Už šestému po sedmi odehraných kolech. Nejen o kouzlu obrany a svém vytížení mluvil exkluzivně pro #SlaviaTV.

Další články