V pondělí od 13:00 los Ligy mistryň | SK Slavia Praha
Více

V pondělí od 13:00 los Ligy mistryň

Slávistické fotbalistky čeká již potřetí v řadě los 2. předkola Ligy mistryň. Svého soupeře se dozví v pondělí ve 13:00, kdy proběhne losování ve švýcarském Nyonu. Přímý přenos losování můžete sledovat na oficiálních stránkách UEFA.

Svěřenkyně trenéra Jiřího Vágnera při losu mezi nasazenými celky a narazit tak mohou na kluby jako je Anderlecht (Belgie), NŠ Mura (Slovinsko), Galatasaray (Turecko), Hammarby (Švédsko), Servette (Švýcarsko), Osijek (Chorvatsko), nebo Celtic (Skotsko). Los můžete sledovat v přímém přenosu na webových stránkách UEFA.

Slávistky se již podruhé za sebou probojovaly do základní skupiny Ligy mistryň. Poprvé postoupily přes islandský Valur a v loňském roce si poradily s rumunskou Kluží.

„S napětím vyhlížíme dnešní los, každá z nás se na Ligu mistryň velmi těší. Osobně bych si přála, aby nám los přiřadil chorvatský Osijek nebo slovinskou Muru, ale ať už dostaneme kohokoli, cíl zůstává stejný – postoupit do skupiny Ligy mistryň,“ říká útočnice Slavie Karolína Křivská.

Dvojzápas druhého předkola se odehraje 18.-19. září a odvety 25.-26. září.

Aktuálně

PREVIEW před Boleslaví: Lingr a Michez připraveni

16. 9. 2024
Slávisty čeká v úterý od 19:30 v Mladé Boleslavi dohrávka 6. kola Chance Ligy. O utkání promluvil asistent Milan Kerbr.

B-tým se Zlínem v úterý od 17:30

16. 9. 2024
Slávistický B-tým čeká dohrávka odloženého kola druhé ligy proti Zlínu. Sešívaní se proti ševcům představí v úterý 17. září od 17:30.

Lístky na derby v předprodeji od 17. 9.

16. 9. 2024
Vstupenky na 312. derby budou nejdříve v předprodeji pro majitele platinových permanentních vstupenek, v dalších fázích prodeje, pokud bude volná kapacita, si je budou moci zakoupit i ostatní permanentkáři a členové Odboru přátel a Fanklubu. Naposledy bude spuštěn volný prodej v případě, že nebude vyprodáno.

Další články