Pro malý zájem letadlo do Bulharska zrušeno | SK Slavia Praha
Více

Pro malý zájem letadlo do Bulharska zrušeno

Slavia ve spolupráci s agenturou Czech Sport Travel pořádala letecký zájezd na zápas Evropské ligy proti bulharskému Ludogorci Razgrad. Pro nedostatečný zájem byl zájezd zrušen.

Úvodní kolo ligové fáze Evropské ligy se odehraje na půdě úřadujícího bulharského mistra, zápas proběhne 25. září v Huvepharma Aréně v Razgradu, výkop je naplánován na 21:00.

Pro fanoušky, kteří si zájezd koupili, hledáme alternativní možnosti dopravy, nabízíme možnost převedení objednávky na jiný let, popřípadě nabízíme zrušení a vrácení peněz.

Aktuálně

Jsme připraveni. Atmosféra UWCL mě pohltila

19. 9. 2024
Fotbalistky Slavie nastoupí k úvodnímu zápasu 2. předkola Ligy mistryň proti tureckému Galatasarayi. Pro trenéra Jiřího Vágnera to bude premiéra na lavičce v této prestižní soutěži. Zápas začíná v 19:00 a můžete ho sledovat živě na YouTube kanálu Galatasaraye.

ONLINE: Od 18:00 UWCL proti Galatasaray

19. 9. 2024
Fotbalistky Slavie vstupují do úvodního utkání 2. kola Ligy mistryň! Dnes se od 18:00 představí proti tureckému Galatasaray. Jakou sestavu zvolil pro tento důležitý zápas trenér Jiří Vágner?

Slávistky odcestovaly na Ligu mistryň

18. 9. 2024
Fotbalistky Slavie odcestovaly do Turecka, kde je čeká třetí pokus o postup do skupinové fáze Ligy mistryň proti tureckému Galatasaray. Úvodní utkání se odehraje ve čtvrtek 19. září od 19:00.

Další články