V neděli proti pražskému FC Praha | SK Slavia Praha
Více

V neděli proti pražskému FC Praha

Slávistky čeká předehrávka 4. kola, ve kterém se utkají s nováčkem soutěže, týmem FC Praha. Zápas se odehraje od 11:00 na hřišti Aritmy Praha a utkání můžete sledovat živě.

Fotbalistky Slavie zatím procházejí soutěží bez jediného zaváhání. Na své cestě k vítězstvím si poradily s Viktorií Plzeň, Pardubicemi a v posledním utkání také s Lokomotivou Brno. V neděli nastoupí slávistky proti nováčkovi soutěže, FC Praha, který se momentálně drží na sedmém, předposledním místě ligové tabulky. FC Praha má na kontě dvě porážky a jednu remízu. V dosavadních třech zápasech se jim podařilo vstřelit pouze jednu branku, kdy se trefila Vargová. Tým FC má ve svých řadách i několik bývalých hráček Slavie, mezi nimi například Andreu Jarchovskou a Adélu Machutkovou.

Den po utkání budou slávistky netrpělivě vyhlížet los předkola Ligy mistryň, který proběhne ve 13:00 ve švýcarském Nyonu.

Utkání se odehraje v neděli 8. září od 11:00 na hřišti SK Aritma Praha a vstupné je zdarma. Pokud se na zápas nedostanete, můžete ho sledovat živě na stránkách TVCOM.


Aktuálně

Slavia a Červený kříž pomůžou obětem povodní

15. 9. 2024
Slavia prostřednictvím svého Nadačního fondu vyhlašuje sbírku na pomoc s následky víkendových povodní ve prospěch Českého červeného kříže.

Třetí vítězství v řadě pro U17, slávisté přehráli Brno

14. 9. 2024
Po reprezentačních povinnostech se slávisté vrátili vítězně do ligové soutěže. V prvním poločase se gólově prosadili střelci Petr Potměšil a dvakrát Matouš Srb. Sešívaní po přestávce udrželi svůj náskok, vyhráli v Edenu 3:1 a vévodí lize mladších dorostenců.

U19 podlehla v Edenu Zbrojovce Brno

14. 9. 2024
Starší dorostenci hráli první utkání po reprezentační přestávce proti Zbrojovce netradičně v Edenu. Lucas Németh a Samuel Pikolon zařídili dvakrát vyrovnání. Na třetí gól Brna už ale mládežníci zareagovat nedokázali a podlehli o jedinou branku.

Další články