B-tým v neděli doma proti Prostějovu | SK Slavia Praha
Více

B-tým v neděli doma proti Prostějovu

Slávistický B-tým se v 8. kole druhé ligy střetne v Radotíně s Prostějovem. Utkání je na programu v neděli 1. září od 10:15. Vstupenky budou k dispozici na místě.

Slávistický B-tým se vrací po hromadném onemocnění na trávník. V neděli 1. září se od 10:15 představí na domácí půdě v Radotíně s Prostějovem.

Sešívaní se naposledy střetli s rezervou Olomouce 18. srpna a zvítězili vysoko 4:0. O branky se postarali čtyři různí střelci. Sestřih zápasu si můžete připomenout ve videu.


Následující, sedmé kolo Chance Národní Ligy se Zlínem bylo z důvodu hromadného onemocnění hráčů slávistického béčka odloženo, Náhradní termín zatím není znám.

Nedělním soupeřem sešívaných je Prostějov. Hanácký tým okupuje v současné době osmou příčku tabulky s devíti body. V posledním utkání Prostějov porazil Jihlavu 2:1.

Nedělní utkání můžete sledovat v přímém přenosu na nové platformě Chance Národní Ligy chnliga.tv. Zde naleznete všechna utkání, která nebudou vysílána Českou televizí nebo Sporty TV.

Vstupenky na utkání bude možné zakoupit na pokladnách v Radotíně za jednotnou cenu 100 Kč, nebo je získat zdarma při ukázaní platné permanentky do Edenu. Děti do 14 let si musí svou vstupenku zdarma rovněž vyzvednout. Platba 100 Kč za vstupenku je možná pouze v hotovosti.

V Radotíně není možné parkování v blízkosti stadionu, proto prosíme zvažte svou cestu na utkání pomocí MHD. Vhodné a rychlé spojení nabízí cesta vlakem, linka S7 jezdí o víkendech z Hlavního nádraží v Praze každou půl hodinu (odjezdy v X:15 a X:45). Cestou zastaví linka S7 na vlakovém nádraží na Smíchově a následně na zastávce ve Velké Chuchli. Cesta z nově zrekonstruovaného nádraží v Radotíně na stadion je poté dlouhá přibližně 800 metrů. Každou půlhodinu pak jezdí ze Smíchovského nádraží také autobusová linka 244. Ze zastávky Otínská na stadion ujdete přibližně 400 metrů. Využít lze také cestu na kole, pro které jsou u vstupu připraveny stojany.

Slávisti, přijďte podpořit sešívaný B-tým!

Aktuálně

PREVIEW před Boleslaví: Lingr a Michez připraveni

16. 9. 2024
Slávisty čeká v úterý od 19:30 v Mladé Boleslavi dohrávka 6. kola Chance Ligy. O utkání promluvil asistent Milan Kerbr.

B-tým se Zlínem v úterý od 17:30

16. 9. 2024
Slávistický B-tým čeká dohrávka odloženého kola druhé ligy proti Zlínu. Sešívaní se proti ševcům představí v úterý 17. září od 17:30.

Lístky na derby v předprodeji od 17. 9.

16. 9. 2024
Vstupenky na 312. derby budou nejdříve v předprodeji pro majitele platinových permanentních vstupenek, v dalších fázích prodeje, pokud bude volná kapacita, si je budou moci zakoupit i ostatní permanentkáři a členové Odboru přátel a Fanklubu. Naposledy bude spuštěn volný prodej v případě, že nebude vyprodáno.

Další články