V sobotu na hřišti Lokomotivy Brno | SK Slavia Praha
Více

V sobotu na hřišti Lokomotivy Brno

Slávistky odstartovaly novou sezonu ve výborné formě a vyhrály první dva domácí ligové zápasy. Ve 3. kole je nyní čeká výjezd do Brna, kde se od 11 hodin střetnou s Lokomotivou.

Fotbalistky Slavie vstoupily do sezony ve velkém stylu, když v úvodním zápase deklasovaly Viktorku Plzeň 9:2 a ve druhém přehrály Pardubice 5:0, čímž se dostaly na čelo ligové tabulky.

Nyní je čeká první venkovní utkání sezony na hřišti Lokomotivy Brno. Tým sobotního soupeře zatím v nové sezoně nezískal ani bod, když prohrál v úvodním zápase se Slováckem a poté se Spartou.

„Těšíme se na zápas s Brnem stejně jako na každý jiný. Bude důležité, abychom se zaměřili na naši rozehrávku a kreativitu, protože očekáváme, že budeme mít většinu času míč pod kontrolou. Chceme navázat na předchozí vítězství, vstřelit co nejvíce gólů a zároveň si zápas pořádně užít. A samozřejmě bychom rádi pokřtili vítězstvím naše nové venkovní dres,“ říká před zápasem záložnice Slavie Tamara Morávková.

Zápas začne v sobotu v 11 hodin na hřišti v Horních Heršpicích. Pokud nebudete na stadionu, utkání můžete sledovat živě přes aplikaci VEO LIVE.

Aktuálně

PREVIEW před Boleslaví: Lingr a Michez připraveni

16. 9. 2024
Slávisty čeká v úterý od 19:30 v Mladé Boleslavi dohrávka 6. kola Chance Ligy. O utkání promluvil asistent Milan Kerbr.

B-tým se Zlínem v úterý od 17:30

16. 9. 2024
Slávistický B-tým čeká dohrávka odloženého kola druhé ligy proti Zlínu. Sešívaní se proti ševcům představí v úterý 17. září od 17:30.

Lístky na derby v předprodeji od 17. 9.

16. 9. 2024
Vstupenky na 312. derby budou nejdříve v předprodeji pro majitele platinových permanentních vstupenek, v dalších fázích prodeje, pokud bude volná kapacita, si je budou moci zakoupit i ostatní permanentkáři a členové Odboru přátel a Fanklubu. Naposledy bude spuštěn volný prodej v případě, že nebude vyprodáno.

Další články