Dorostenci v pátek na Xaverově proti Zlínu | SK Slavia Praha
Více

Dorostenci v pátek na Xaverově proti Zlínu

Výjezd na Slovácko se dorostencům vydařil na výbornou. Těžká utkání slávisté zvládli za plný počet bodů a napravili tak zaváhání v Olomouci. V pátek 30. srpna čeká mládežníky další ligové kolo doma se Zlínem. Tým U19 vykopne utkání ve 13:30, U17 nastoupí hned poté v 15:45.

U19

Tři výhry a jedna porážka, takový účet má tým pod vedením trenéra Machače. Devět bodů přisuzuje mládežníkům třetí místo v neúplné tabulce za vedoucí Olomoucí a druhým Baníkem Ostrava. Nejlepším střelcem slávistů v dosavadním průběhu soutěže je dvougólový Gabriel Holub. Druhé domácí utkání odehrají starší dorostenci v pátek od 13:30.

Soupeř ze Zlína si po třech odehraných kolech připsal šest bodů. I přes porážku v Boleslavi jsou výhry 3:1 s Jihlavou a Pardubicemi nadějným vstupem zlínských do sezony. V ofenzivě se zatím nejvíce činili Lukáš Branecký a Filip Dorňák, kteří se trefili dvakrát.

U17

Prvních pět celků má v lize mladších dorostenců devět bodů. Slávisté jsou o skóre druzí za Spartou a před třetí Olomoucí. O zápas méně má ale čtvrtá Mladá Boleslav a páté Brno. V čem sešívaní kralují je tabulka střelců. Kanonýr Petr Potměšil se ve čtyřech utkáních trefil už 7krát. Další duel čeká svěřence trenéra Titěry v pátek od 15:45.

Tým z Baťova města má také o utkání méně než slávisté. Zatím si připsal dva body za dvě remízy. V prvním kole zlínští fotbalisté dotáhli dvougólovou ztrátu s Jihlavou. Poté podlehli v Mladé Boleslavi 1:4 a následně ještě dělili body s Pardubicemi.

Aktuálně

PREVIEW před Boleslaví: Lingr a Michez připraveni

16. 9. 2024
Slávisty čeká v úterý od 19:30 v Mladé Boleslavi dohrávka 6. kola Chance Ligy. O utkání promluvil asistent Milan Kerbr.

B-tým se Zlínem v úterý od 17:30

16. 9. 2024
Slávistický B-tým čeká dohrávka odloženého kola druhé ligy proti Zlínu. Sešívaní se proti ševcům představí v úterý 17. září od 17:30.

Lístky na derby v předprodeji od 17. 9.

16. 9. 2024
Vstupenky na 312. derby budou nejdříve v předprodeji pro majitele platinových permanentních vstupenek, v dalších fázích prodeje, pokud bude volná kapacita, si je budou moci zakoupit i ostatní permanentkáři a členové Odboru přátel a Fanklubu. Naposledy bude spuštěn volný prodej v případě, že nebude vyprodáno.

Další články