ODLOŽENO | B-tým se v pátek představí ve Zlíně | SK Slavia Praha
Více

ODLOŽENO | B-tým se v pátek představí ve Zlíně

Slávistický B-tým se v pátek 23. srpna střetně v sedmém kole druhé ligy se Zlínem. Zápas je na programu od 18:00 na zlínské Letné a přímým přenosem ho odvysílá Sporty TV. | Utkání slávistické rezervy se Zlínem je odloženo z důvodu hromadného onemocnění covidem B-týmu Slavie. O náhradním termínu zápasu budeme informovat.

Sešívané čeká v pátek souboj s prvním celkem tabulky. Zlín po sestupu z nejvyšší fotbalové soutěže zatím po šesti kolech ani jednou neprohrál. Na svém kontě má pět výher a jednu remízu.

Svěřenci trenéra Davida Střihavky mají po šesti kolech na svém kontě devět bodů a náleží jim čtvrtá příčka tabulky. V minulém kole slávistická rezerva porazila v Radotíně B-tým Sigmy Olomouc vysoko 4:0 po brankách Berana, Touly, Trédla a Pikolona.

Utkání si můžete připomenout v sestřihu


Páteční soupeř sešívaných si v minulém kole připsal výhru 3:1 nad Vlašimí.

Utkání 7. kola Chance Národní Ligy mezi slávistickou rezervou a Zlínem je na programu už v pátek 23. srpna od 18:00. Vstupenky jsou k dispozici v prodeji online zde.

Zápas v přímém přenosu odvysílá Sporty TV. Jak televizi naladit?

Utkání slávistické rezervy se Zlínem je odloženo z důvodu hromadného onemocnění covidem B-týmu Slavie. O náhradním termínu zápasu budeme informovat.

Aktuálně

Skvělý pohyb i synergie. Lingr se chytí rychle

17. 9. 2024
Jindřich Trpišovský po výhře 2:0 v Mladé Boleslavi hovořil s novináři o předvedené hře, spolupráci Mojmíra Chytila s Tomášem Chorým, výkonu Malicka Dioufa nebo návratu Ondřeje Lingra.

Souhra s Chorým? Když hrajeme spolu, dávám góly

17. 9. 2024
Mojmír Chytil přišel po vítězství (2:0) nad Mladou Boleslaví odpovídat na dotazy novinářů. Hovořil o spolupráci s Tomášem Chorým, práci v křídelních prostorech i o prvním místě v tabulce.

Nejradši bych hrál pořád. Na obraně pečlivě pracujeme

17. 9. 2024
Igoh Ogbu v letošní sezoně nechyběl ještě ani minutu a v Mladé Boleslavi dovedl defenzivu sešívaných k dalšímu čistému kontu. Už šestému po sedmi odehraných kolech. Nejen o kouzlu obrany a svém vytížení mluvil exkluzivně pro #SlaviaTV.

Další články