Michal Tomič navlékne dres norských mistrů | SK Slavia Praha
Více

Michal Tomič navlékne dres norských mistrů

Michal Tomič míří na půlroční hostování s opcí na přestup do FK Bodo/Glimt. Ať se ti v Norsku daří, Míšo!

Na evropské soupisce nahradil Tomiče Ondřej Zmrzlý, který by měl být trenérskému týmu pro odvetu s Lille k dispozici.

Slovenský reprezentant dorazil do Edenu v únoru 2023 ze Slovácka, jarní část sezony strávil na hostování v Mladé Boleslavi.

V uplynulém ročníku nastoupil v červenobílém do 21 ligových střetnutí a dvakrát skóroval, trefil se proti Olomouci a Bohemians. Šest startů si připsal v Evropské lize, kde slávisti poprvé v historii ovládli základní skupinu.

25letý univerzál figuroval v širším kádru slovenské reprezentace pro EURO, zabojovat o účast v Německu mu ale znemožnilo svalové zranění z nadstavby. V letošní sezoně se Tomič představil ve dvou utkáních, hrál proti Sigmě Olomouc a s Českými Budějovicemi.

FK Bodø/Glimt, úřadující norský mistr, který Eliteserien opanoval v posledních čtyřech sezonách třikrát, je stejně jako Slavia jeden dvojzápas od účasti v základní skupině Ligy mistrů. Po vyřazení polské Jagiellonie se utká s CZ Bělehrad.

V domácí soutěži si svěřenci Kjetila Knutsena drží po devatenácti kolech na prvním místě pětibodový náskok před druhým Brannem.

Aktuálně

PREVIEW před Boleslaví: Lingr a Michez připraveni

16. 9. 2024
Slávisty čeká v úterý od 19:30 v Mladé Boleslavi dohrávka 6. kola Chance Ligy. O utkání promluvil asistent Milan Kerbr.

B-tým se Zlínem v úterý od 17:30

16. 9. 2024
Slávistický B-tým čeká dohrávka odloženého kola druhé ligy proti Zlínu. Sešívaní se proti ševcům představí v úterý 17. září od 17:30.

Lístky na derby v předprodeji od 17. 9.

16. 9. 2024
Vstupenky na 312. derby budou nejdříve v předprodeji pro majitele platinových permanentních vstupenek, v dalších fázích prodeje, pokud bude volná kapacita, si je budou moci zakoupit i ostatní permanentkáři a členové Odboru přátel a Fanklubu. Naposledy bude spuštěn volný prodej v případě, že nebude vyprodáno.

Další články