Slavia je můj domov. Pro naše cíle udělám všechno | SK Slavia Praha
Více

Slavia je můj domov. Pro naše cíle udělám všechno

Barbora Votíková se v prvním rozhovoru po návratu do Slavie podělila o cenné zkušenosti z tříletého působení v zahraničí, zavzpomínala na své nejpamátnější momenty ve slávistickém dresu a představila ambice, se kterými se vrací zpět do týmu.

„Slavia je pro mě fotbalový domov, jsem strašně ráda, že jsem zpátky. Díky Slavii jsem se dostala ven, dostala příležitost hrát v klubu jako PSG a v anglické lize za Tottenham. Návrat pro mě znamená hodně, jsem opravdu ráda, že to takhle vyšlo,“ říká Barbora Votíková, která s klubem podepsala smlouvu do roku 2027.

„Tři roky v zahraničí mi daly hodně na všech úrovních. Jak v oblasti fotbalu, tak i osobnostně. Chci přinést zkušenosti, které jsem nabrala, do našeho týmu. Chci přispět k tomu, abychom se dostali do Ligy mistrů, abychom znovu vyhráli pohár i ligu. To jsou naše klubové cíle a já udělám všechno, abychom jich dosáhli,“ přibližuje držitelka čtyř mistrovských titulů.

„Jádro týmu je pořád stejné. Je hrozně milé být v týmu, ve kterém jsem už hrála, s holkama, které znám. Věřím, že to bude fungovat, budeme úspěšné. Moc mě těší, jak se to za ty roky posunulo, že už i Edenu je náš domov. Doufám, že těch zápasů na hlavním stadionu odehrajeme co nejvíc,“ uzavírá reprezentační gólmanka.

Celý rozhovor s Barborou Votíkovou naleznete na #SlaviaTV.

Aktuálně

Souhra s Chorým? Když hrajeme spolu, dávám góly

17. 9. 2024
Mojmír Chytil přišel po vítězství (2:0) nad Mladou Boleslaví odpovídat na dotazy novinářů. Hovořil o spolupráci s Tomášem Chorým, práci v křídelních prostorech i o prvním místě v tabulce.

Nejradši bych hrál pořád. Na obraně pečlivě pracujeme

17. 9. 2024
Igoh Ogbu v letošní sezoně nechyběl ještě ani minutu a v Mladé Boleslavi dovedl defenzivu sešívaných k dalšímu čistému kontu. Už šestému po sedmi odehraných kolech. Nejen o kouzlu obrany a svém vytížení mluvil exkluzivně pro #SlaviaTV.

B-tým: Premiérový gól Perišiće na body nestačil

17. 9. 2024
V odloženém utkání 6. kola vyráželi slávisté do Zlína. Domácí šli do vedení už ve 4. minutě, kdy proměnili pokutový kop. Ve druhé půle zvýšili domácí na 2:0, v samotném závěru snížil na konečných 2:1 svým premiérovým gólem v červenobílých barvách Vladimír Perišić.

Další články