AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky k výjezdu do Francie | SK Slavia Praha
Více

AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky k výjezdu do Francie

První zápas play off Ligy mistrů mezi LOSC Lille a Slavií se bude hrát ve Valenciennes 20. srpna od 21:00. Změna ohledně vstupenek, budou v prodeji na místě, více si přečtěte v článku.

Základní informace

  • POZOR! Změna prodeje vstupenek z důvodu rozhodnutí místních autorit
  • Veškeré původně zakoupené vouchery přes ticketportal vystornujeme a refundujeme finance v plné výši (finanční prostředky budou vráceny na účet, ze kterého proběhla platba v řádu několika dní)
  • Cena vstupenky je 22 EUR
  • V prodeji budou pouze v den zápasu od 17:00 do 19:00 na Parking Lacuzon (parking point pro fanoušky)
  • K Parking Lacuzon se půjde společně pochodem z náměstí des Armes v 18:00
  • Vstupenky bude možné zakoupit kartou nebo v hotovosti (preferovaná varianta od Francouzů je platba kartou)
  • Při nákupu není nutné se prokazovat žádným dokumentem, je tedy možné vstupenky zakoupit pro více osob naráz
  • K dispozici bude 3-5 prodejních oken
  • Na místě meeting pointu budou food and drink trucks

Omlouváme se fanouškům za komplikované podmínky spojené se vstupenkami na venkovní utkání, ale pravidla nastavená domácím klubem je nutné respektovat.

Výjezdy fanouškovských organizací

Na výjezd se chystají fanouškovské organizace, vybírat můžete z autobusových zájezdů do Francie od Tribuny Sever, Odboru přátel a Fanklubu.

Valenciennes

Jelikož je stadion Lille vyčleněn pro Olympijské hry, hraje Lille své zápasy dočasně na ve městě Valenciennes na stadionu místního klubu.

Stade du Hainaut

Stadion byl otevřen v roce 2011 a má kapacitu 25 172 diváků.

Parkování

Parkování pro auta i autobusy je doporučené na Parking Lacuzon, kde máme vyhrazenou velkou část parkoviště.

Pochod na stadion

Pochod vyrazí v 18:00 z Pl. d'Armes směr Parking Lacuzon, kde lze zakoupit vstupenky a následně nasednout na autobusy směr stadion. Autobusy budou jezdit až do cca 19:30.

Vstup a pobyt v sektoru

Náš sektor se otevírá 180 minut před začátkem utkání, tedy v 18:00. Na celém stadionu bude podáváno pouze nealkoholické pivo.

Vstupní kontrola je rozdělená na 2 fáze:

  1. osobní prohlídka stewardem
  2. vstup přes turniket

Na stadion není povoleno vnášet batohy větší než formát A4, objemné předměty a zavazadla, dětské kočárky, zbraně, drogy, alkohol, pyrotechniku, jakékoliv rasistické, xenofobní či politické nápisy nebo oblečení, drony, lasery, hořlaviny, nářadí, tyče, hudební nástroje, počítače, profesionální kamery a zvířata. Místo pokladny u vstupu bude úschovna.

Po skončení zápasu

Při odchodu fanoušků může dojít ke zdržení cca 20 minut a následně budou fanoušci odváženi autobusy na Parking Lacuzon, odkud bude volný rozchod do fanouškovských autobusů či do centra.

Důležité informace do Francie

Stejně jako na každém výjezdu, i zde pamatujte na základní "výjezdová pravidla":

  1. Respektujte místní zákony - ve městě platí zákaz konzumace alkoholických nápojů na veřejnosti včetně případných „zásob“ dovezených z Česka, neplatí pro restaurace, předzahrádky atp. Stejně tak není dovoleno vylepovat samolepky na veřejném prostranství.
  2. Chraňte si své věci - doporučení směřuje nejen na peněženku a doklady, které by si měl každý chránit kdekoliv, ale i na slávistické oblečení včetně šál
  3. I vy reprezentujete Slavii - každý fanoušek je zodpovědný sám za sebe, ale mějte na paměti, že reprezentujete i červenobílé barvy, konzumujte alkohol před zápasem či po něm s mírou
  4. Fanděte, ale zachovejte si tvář - všichni podporujeme Slavii a naopak nepodporujeme žádné nenávistné či xenofobní projevy

SLO k dispozici

Na výjezdu ve Francii budou k dispozici SLO a stevardi, v případě jakéhokoliv dotazu či problému se na ně neváhejte obrátit.

SLO můžete také kontaktovat na sociálních sítích Twitter / X a na Facebooku Slavia výjezdy.

Kontakty pro případ nouze

Pro všechny případy je fanouškům k dispozici Honorární konzulát Lille (adresa: 42 rue Basse, 59800 Lille, Francie), Veškeré informace naleznete na jejich webových stránkách.

Aktuálně

Slávistky odcestovaly na Ligu mistryň

18. 9. 2024
Fotbalistky Slavie odcestovaly do Turecka, kde je čeká třetí pokus o postup do skupinové fáze Ligy mistryň proti tureckému Galatasaray. Úvodní utkání se odehraje ve čtvrtek 19. září od 20:00.

Lístky na derby jsou aktuálně vyprodané

18. 9. 2024
Vstupenky na 312. derby jsou aktuálně vyprodány. V prodeji budou už pouze místa případně uvolněná majiteli permanentních vstupenek.

Skvělý pohyb i synergie. Lingr se chytí rychle

17. 9. 2024
Jindřich Trpišovský po výhře 2:0 v Mladé Boleslavi hovořil s novináři o předvedené hře, spolupráci Mojmíra Chytila s Tomášem Chorým, výkonu Malicka Dioufa nebo návratu Ondřeje Lingra.

Další články