Lístky na play off jsou vyprodané | SK Slavia Praha
Více

Lístky na play off jsou vyprodané

Utkání play off Ligy mistrů s LOSC Lille je vyprodáno, do prodeje se mohou ještě uvolnit rezervace klasických i VIP vstupenek od partnerů.

Odveta play-off UEFA Champions League proti LOSC Lille má výkop ve středu 28. srpna v 21 hodin. Zápas nemají permanentkáři zahrnuté ve své permanentce, pro vstup na utkání si musí koupit jednotlivou vstupenku. Lístek na místo své permanentky měli rezervovaný po dobu 1. fáze předprodeje. Pokud rezervaci nevyužili, bylo místo uvolněno do 2. fáze prodeje. Utkání je vyprodáno, do prodeje se mohou ještě uvolnit rezervace klasických i VIP vstupenek od partnerů.

Vstupenky jsou od 2. fáze prodeje k dispozici v aplikaci Slavia o dvě hodiny dříve než na webu Ticketportalu, lístky můžete koupit v případném volném prodeji ve 4. fázi prodeje i na pokladnách během jejich otevírací doby. Majitelé permanentních vstupenek mají zvýhodněnou cenu z ceníku pro play-off s 30% slevou. Na vstupenky od 2. fáze prodeje je pak možné uplatnit slevy pro členy OP/FK, seniory nad 63 let, držitele průkazu ZTP/TP, studenty a dětskou slevu. Jednotlivé slevy se nesčítají. Zakoupená vstupenka nelze vrátit zpět do prodeje a uvolnit tak své místo v případě neúčasti na zápase. Při nákupu lístku můžete přispět vámi zvolenou částku na Nadační fond Slavie a podpořit některý z našich dobročinných projektů. Pomáhejte s námi!

Doplatky vstupenek

Den před zápasem 27. srpna a v den utkání ve středu 28. srpna bude možné na pokladnách č. 4 doplatit dětskou vstupenku na dospělou a zároveň všechny další zlevněné lístky na dospělé. Dětská vstupenka je určena pro děti do 14 let věku, každá osoba, která projde přes turnikety, musí mít koupený lístek na své sedadlo.

Rodinná vstupenka

Rodinná vstupenka se prodává za 2 200 korun a mohou na ni jít jít dva dospělí a dvě děti. Za zvýhodněnou cenu potom lze dokoupit až 2 další dětské vstupenky. Rodinnou vstupenku lze koupit na vyžádání v příslušné fázi prodeje na emailu vstupenky@slavia.cz, důvodem je zajištění obsazení sektorů 225-227 výhradně rodinami s dětmi. Jednotlivé vstupenky se prodávají v cenové kategorii A (sektor 227) a B (sektory 225 a 226).

Vstupenka pro osoby pohybující se na vozíku

Pokud se pohybujete na vozíku a chcete přijít na zápas, o lístky si můžete v příslušné fázi prodeje napsat na email vstupenky@slavia.cz a pořídit si je online.

Harmonogram prodeje:

  • od čtvrtka 15. 8. 14:00 (aplikace SLAVIA a web Ticketportalu) do úterý 20. 8. 12:00 předprodej pro majitele permanentních vstupenek. Každý permanentkář si může koupit jednu vstupenku na místo své permanentní vstupenky. Online prodej probíhá v aplikaci SLAVIA v sekci Vstupenky - Rezervace - Zápasy nebo pod uživatelským účtem na Ticketportalu - Můj účet - Permanentky / VIP / klubové karty - předkupní právo. Majitelé permanentní vstupenky mají automaticky nastavenou 30% slevu na lístek z ceníku pro play-off, další slevy není možné uplatnit, kromě slevy na dětský lístek. Pokud svou rezervaci nevyužijí, bude místo uvolněno do 2. fáze prodeje
  • od úterý 20. 8. 14:00 (aplikace SLAVIA) a 16:00 (web Ticketportalu) do středy 21. 8. 12:00 předprodej pro majitele platinové permanentní vstupenky, kteří si mohou koupit jednu další vstupenku na volná místa do případného vyprodání kapacity. Prodej probíhá online v aplikaci SLAVIA v sekci Vstupenky - Prodej - Zápasy a pro přihlášení do prodeje je třeba použít speciální kód, který najdete pouze v aplikaci v sekci Speciální nabídky. Kód bude v aplikaci dostupný den před spuštěním prodeje. Pokud se vám kód nezobrazí, zažádejte o něj přes Zpětnou vazbu, kterou najdete v hlavním menu aplikace
  • od středy 21. 8. 14:00 (aplikace SLAVIA) a 16:00 (web Ticketportalu) do pátku 23. 8. 12:00 předprodej pro členy Odboru přátel, Fanklubu a permanentkáře. Každý si může koupit až dvě vstupenky do případného vyčerpání kapacity lístků. Prodej probíhá pouze online, permanentkáři si mohou koupit lístek pod svým uživatelským účtem na Ticketportalu anebo ho naleznou v aplikaci v sekci Vstupenky-Prodej-Zápasy (jedná se o prodej, který je zbarvený světle hnědou barvou a má lištu „Přednostní prodej pro permanentkáře“). Přednostní prodej, který se nachází pod prvním prodejem, je určen pouze pro členy OP/FK. Členové Odboru přátel a Fanklubu si mohou pořídit vstupenku i přes událost na webu Ticketportalu po zadání kódu Ticketportal, který naleznou po přihlášení k členskému účtu Portalu Slavia

  • od pátku 23. 8. 14:00 (aplikace SLAVIA) a 16:00 (web Ticketportalu) volný prodej pouze v případě dostupné kapacity. Každý si může koupit maximálně dvě vstupenky, v aplikaci SLAVIA (v sekci Vstupenky-Prodej-Zápasy) a online na webu Ticketportalu pod událostí. Pokladny budou sloužit zejména pro předzápasový servis, v den utkání se vstupenky na pokladně neprodávají dle pravidel UEFA

Ceník vstupenek

Vstupenky na LOSC Lille se prodávají v ceníku pro play-off UEFA Champions League.

Aktuálně

Jsme připraveni. Atmosféra UWCL mě pohltila

19. 9. 2024
Fotbalistky Slavie nastoupí k úvodnímu zápasu 2. předkola Ligy mistryň proti tureckému Galatasarayi. Pro trenéra Jiřího Vágnera to bude premiéra na lavičce v této prestižní soutěži. Zápas začíná v 19:00 a můžete ho sledovat živě na YouTube kanálu Galatasaraye.

ONLINE: Od 18:00 UWCL proti Galatasaray

19. 9. 2024
Fotbalistky Slavie vstupují do úvodního utkání 2. kola Ligy mistryň! Dnes se od 18:00 představí proti tureckému Galatasaray. Jakou sestavu zvolil pro tento důležitý zápas trenér Jiří Vágner?

Slávistky odcestovaly na Ligu mistryň

18. 9. 2024
Fotbalistky Slavie odcestovaly do Turecka, kde je čeká třetí pokus o postup do skupinové fáze Ligy mistryň proti tureckému Galatasaray. Úvodní utkání se odehraje ve čtvrtek 19. září od 19:00.

Další články