Andres Dumitrescu bude hostovat v Sepsi | SK Slavia Praha
Více

Andres Dumitrescu bude hostovat v Sepsi

Andres Dumitrescu míří na hostování bez opce do Sepsi OSK, kde strávil už jarní část uplynulé sezony. Nastoupil do devatenácti duelů a dvakrát asistoval. V případě potřeby může být hostování ukončeno v zimě. Ať se daří, Dumi!

Do Edenu Dumitrescu zamířil na začátku září 2023, v červenobílém dresu debutoval při otevíracím utkání základní skupiny G Evropské ligy na hřišti Servette Ženeva, které slávisti vyhráli 2:0.

Ve skupinové fázi zakončené historickým prvenstvím a přímým postupem do osmifinále Dumitrescu zasáhl do všech duelů vyjma domácí výhry nad AS Řím. Celkem si v sešívaném připsal osm soutěžních startů.

Aktuálně

Slávistky odcestovaly na Ligu mistryň

18. 9. 2024
Fotbalistky Slavie odcestovaly do Turecka, kde je čeká třetí pokus o postup do skupinové fáze Ligy mistryň proti tureckému Galatasaray. Úvodní utkání se odehraje ve čtvrtek 19. září od 20:00.

Lístky na derby jsou aktuálně vyprodané

18. 9. 2024
Vstupenky na 312. derby jsou aktuálně vyprodány. V prodeji budou už pouze místa případně uvolněná majiteli permanentních vstupenek.

Skvělý pohyb i synergie. Lingr se chytí rychle

17. 9. 2024
Jindřich Trpišovský po výhře 2:0 v Mladé Boleslavi hovořil s novináři o předvedené hře, spolupráci Mojmíra Chytila s Tomášem Chorým, výkonu Malicka Dioufa nebo návratu Ondřeje Lingra.

Další články