David Pech odchází na hostování do Dukly Praha | SK Slavia Praha
Více

David Pech odchází na hostování do Dukly Praha

Dvaadvacetiletý záložník David Pech odchází na roční hostování do Dukly Praha bez možnosti opce. Sešívaní mají možnost jeho působení v pražském celku předčasně ukončit v zimě.

David Pech přestoupil do Slavie v lednu 2023 z Mladé Boleslavi. Za sešívané stihnul odehrát sedm ligových klání a jeho kariéru přibrzdilo přetrhnutí předního zkříženého vazu v koleni, který si poranil týden před začátkem uplynulého ročníku.

Po dlouhé rekonvalescenci absolvoval zimní přípravu s A-týmem v portugalském Algarve a následně nastupoval za B-tým, kterému pomohl k návratu do druhé nejvyšší soutěže.

Pechy, ať se ti v Dukle daří!

Aktuálně

Slávistky odcestovaly na Ligu mistryň

18. 9. 2024
Fotbalistky Slavie odcestovaly do Turecka, kde je čeká třetí pokus o postup do skupinové fáze Ligy mistryň proti tureckému Galatasaray. Úvodní utkání se odehraje ve čtvrtek 19. září od 20:00.

Lístky na derby jsou aktuálně vyprodané

18. 9. 2024
Vstupenky na 312. derby jsou aktuálně vyprodány. V prodeji budou už pouze místa případně uvolněná majiteli permanentních vstupenek.

Skvělý pohyb i synergie. Lingr se chytí rychle

17. 9. 2024
Jindřich Trpišovský po výhře 2:0 v Mladé Boleslavi hovořil s novináři o předvedené hře, spolupráci Mojmíra Chytila s Tomášem Chorým, výkonu Malicka Dioufa nebo návratu Ondřeje Lingra.

Další články