Informace ke vstupenkám na derby béček | SK Slavia Praha
Více

Informace ke vstupenkám na derby béček

V neděli 28. července proběhne druhé kolo Chance Národní Ligy, ve kterém vyzve slávistické béčko rezervu Sparty. Vzhledem k omezené kapacitě stadionu bude vstupenky možné zakoupit předem.

Slávistický B-tým čeká v neděli 2. kolo Chance Národní Ligy, v Radotíně vyzvou sešívaní od 10:30 rezervu pražské Sparty. Utkání odvysílá v přímém přenosu ČT 2.

Vzhledem k velkému zájmu bude možné vstupenky zakoupit v předprodeji u okénka na pokladně Fortuna Areny v sobotu 27. července před utkáním A-týmu u vstupu číslo 4.

Vstupenky bude možné zakoupit za jednotnou cenu 100 Kč, nebo je získat zdarma při ukázaní platné permanentky do Edenu. Děti do 14 let si musí svou vstupenku zdarma rovněž vyzvednout. Platba 100 Kč za vstupenku je možná pouze v hotovosti.

Dle počtu prodaných a vydaných vstupenek bude případně zahájen doprodej v neděli před utkáním na pokladně radotínského areálu.

Slávisti, přijďte podpořit B-tým v derby do Radotína. Těšíme se na vás!

Aktuálně

Předprodej balíčků na ligovou fázi Evropské ligy

7. 9. 2024
Vstupenky v balíčku je možné pořídit od 4. září. V první fázi budou moci zakoupit balíček permanentkáři na své sedadlo, ve 2. fázi potom budou moci platinoví permanentkáři ze sezony 23/24 přikoupit jeden balíček. V případě dostupné kapacity bude další fáze určena k dokupu balíčků pro členy Odboru přátel a Fanklubu a také současné permanentkáře.

Totální podcast s Davidem Ondříčkem

6. 9. 2024
Jaký je fotbal film a kdo je jeho režisérem? Nejen o tom se rozpovídal velký slávistický srdcař David Ondříček. Filmový režisér, scénárista, producent a hlavní umělecký tvůrce spotu „Zažij sílu Slavie“.

Soupiska pro ligovou fázi Evropské ligy

5. 9. 2024
Slavia potvrdila soupisku pro ligovou fázi Evropské ligy. Vrací se Conrad Wallem. Nechybí ani posily.

Další články