Automobilová značka MG je novým partnerem Slavie | SK Slavia Praha
Více

Automobilová značka MG je novým partnerem Slavie

SK Slavia Praha s potěšením oznamuje nového partnera, kterým se stává automobilová značka MG a společnost MG Motor Czech, která je součástí holdingu AutoBinck Car Distribution (ACD), jednoho z nejvýznamnější hráčů na poli distribuce automobilu ve střední a východní Evropě.

Spolupráce zajistí klubu flotilu automobilů od sezony 2024/2025. Dvouletá smlouva s opcí na další rok zahrnuje využívání všech modelů značky MG, včetně moderních elektromobilů.

„S radostí oznamujeme spojení s tak inovativní a dynamickou značkou, jakou je MG. Jejich široká nabídka vozů, včetně elektromobilů, dokonale splňuje požadavky moderní mobility a zapadá do našich potřeb. Těšíme se na dlouhodobou a úspěšnou spolupráci,“ řekl Marek Beitl, 2. místopředseda představenstva SK Slavia Praha.

Za MG se ke spolupráci vyjádřil pan Niek Hertsenberg, CEO AutoBinck Car Distribution: „Partnerství s SK Slavia Praha je pro naši značku prestižní záležitostí. Tato spolupráce nám umožní oslovit nové zákazníky a podpořit tak významný český sportovní klub, jakým je Slavia.“

Martin Králíček, Managing Director v MG Motor Czech dodal: „Jsme hrdí na to, že naše vozy budou součástí flotily SK Slavia Praha. Tato spolupráce zdůrazňuje naše odhodlání poskytovat kvalitní a ekologická řešení mobility nejen pro běžné zákazníky, ale také prestižním sportovním organizacím.“

100 let existence a poděkování

MG letos oslavuje 100 let své existence a v České republice působí od poloviny roku 2022. Značka aktuálně nabízí pět modelových řad s různými typy pohonů, včetně spalovacích motorů, hybridního a plug-in hybridního pohonu a elektromobilů. Více o nabídce vozů MG najdete zde: MG Home - MG Česká republika (mgmotor-czech.cz).

Nejnovějším přírůstkem je hybridní model MG3. Na podzim přijdou nové modely ZS, HS, EHS a špičkový elektrický roadster Cyberster.

MG se pyšní tržním podílem, který se za první pololetí blíží v ČR hodnotě 2 %, což společnosti zajišťuje 14. místo na trhu. Krátkodobým cílem je se stát nedílnou součástí TOP 10 značek na trhu. V roce 2024 plánuje MG rozšířit svou dealerskou síť na 30 prodejních a servisních míst.

SK Slavia Praha se těší na sezonu 2024/2025 s novým partnerem a věří, že tato spolupráce přinese mnoho úspěchů na hřišti i mimo něj. Rádi bychom také poděkovali našemu předchozímu dodavateli flotily, společnosti Mototechna, za jejich dlouholetou spolupráci a podporu.

Jejich služby a vozy nám v uplynulých letech výrazně pomohly a byli jsme s nimi velmi spokojeni. DĚKUJEME!


Aktuálně

Předprodej balíčků na ligovou fázi Evropské ligy

7. 9. 2024
Vstupenky v balíčku je možné pořídit od 4. září. V první fázi budou moci zakoupit balíček permanentkáři na své sedadlo, ve 2. fázi potom budou moci platinoví permanentkáři ze sezony 23/24 přikoupit jeden balíček. V případě dostupné kapacity bude další fáze určena k dokupu balíčků pro členy Odboru přátel a Fanklubu a také současné permanentkáře.

Totální podcast s Davidem Ondříčkem

6. 9. 2024
Jaký je fotbal film a kdo je jeho režisérem? Nejen o tom se rozpovídal velký slávistický srdcař David Ondříček. Filmový režisér, scénárista, producent a hlavní umělecký tvůrce spotu „Zažij sílu Slavie“.

Soupiska pro ligovou fázi Evropské ligy

5. 9. 2024
Slavia potvrdila soupisku pro ligovou fázi Evropské ligy. Vrací se Conrad Wallem. Nechybí ani posily.

Další články